ΤΕΧΝΕΣ

«The Outwaters»: Το θρίλερ που «διώχνει» τον κόσμο από τον κινηματογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

«The Outwaters»: Το θρίλερ που «διώχνει» τον κόσμο από τον κινηματογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει ένα θρίλερ το οποίο είναι τόσο ενοχλητικό, που οι άνθρωποι φεύγουν από τον κινηματογράφο.

Η εν λόγω ταινία τρόμου με τίτλο «The Outwaters» κυκλοφόρησε πριν από μόλις τρεις εβδομάδες και οι θεατές έχουν ήδη επηρεαστεί μαζικά από τις εικόνες και τους ήχους της.

Έχει αναφερθεί, μάλιστα, ότι η ταινία έχει προκαλέσει αύξηση καρδιακών παλμών και αγχωτικά επεισόδια κατά τη διάρκεια της μιας ώρας και 40 λεπτών.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του έργου, η ταινία δείχνει «μια εκδρομή στην έρημο Μοχάβι να γίνεται ανατριχιαστική όταν μια ομάδα κατασκηνωτών αρχίζει να βιώνει ανεξήγητους ήχους, δονήσεις και αφύσικη συμπεριφορά ζώων. Στη συνέχεια, μια νύχτα όλα αλλάζουν, στέλνοντας την τετράδα σε ένα ταξίδι τρόμου, κάτι που προκαλεί ανατριχίλα στο μυαλό».

Εφιάλτες

Οι θεατές που παρακολούθησαν την αναμφίβολα ανατριχιαστική ταινία -την οποία σκηνοθέτησε ο Robbie Banfitch- συνέρρευσαν γρήγορα στο Twitter για να μοιραστούν την εμπειρία τους αυτή.

«Το “The Outwaters” είναι η πρώτη ταινία που μου προκαλεί εφιάλτες από την παιδική μου ηλικία», παραδέχτηκε γενναία ένας θεατής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι ακόμα… επεξεργάζεται την ταινία. «Δεν είμαι σίγουρος αν λειτούργησε για μένα», έγραψε.

Εν τω μεταξύ, κάποιος άλλος σημείωσε: «Ο ήχος με ζάλισε τόσο δυσάρεστα, που έπρεπε να φύγω από την αίθουσα του κινηματογράφου για να κάνω εμετό. Κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν». «Είναι περισσότερο ενοχλητικό παρά τρομακτικό, αν αυτό βγάζει νόημα», πρόσθεσε ένας άλλος.

Όμως, παρότι οι θεατές δεν μπόρεσαν να «χωνέψουν» την ταινία, αυτή έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό 71% της βαθμολογίας των κριτικών στο Rotten Tomatoes, ενώ έχει επίσης κερδίσει ένα 60% από το κοινό του ιστότοπου.

Μάλιστα, ο Noel Murray, από τους Los Angeles Times, έγραψε για την ταινία: «Μερικοί μπορεί να τα βρουν όλα αυτά κουραστικά ή μπερδεμένα, αλλά υπάρχει μια αξιοθαύμαστη ακεραιότητα στην προσέγγιση του Banfitch. Το “The Outwaters” μοιάζει πραγματικά με μια προοπτική πρώτου προσώπου για το τέλος του κόσμου.

Απλώς μην ξεχάσετε τα χάπια κατά της ναυτίας αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε την ταινία».

Δείτε το τρέιλερ του θρίλερ «The Outwaters»:

Πηγή: iefimerida.gr