ΜΟΔΑ

#BraceletNails: Ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο glam nail art

Οι γιορτές πλησιάζουν και θα θελήσεις κάτι glam… είμαστε σίγουρες!

Τα #BraceletnNails μας ήρθαν πριν από μερικά χρόνια μέσα από τον Κορεάτικο λογαριασμό του nail salon Unistella. Είναι το salon των κοριτσιών από την Κορέα που πλέον θέτει τα trends αλλά και… τα επαναφέρει!

Βλέπεις, δημιουργίες όπως τα bracelet nails γίνονται αυτόματα κλασικές. Είναι ένα σχέδιο σημιουργικό και φρέσκο, glam αλλά και κομψό, με δεκάδες παραλλαγές και άνοιξε μία νέα κατηγορία στο μανικιούρ: Το accessorizing! Δεν χρειάζεται καν να έχεις μακριά νύχια για να το κάνεις και στη Unistella το έχουν αποδείξει δεκάδες φορές.

Γιατί όμως επανήλθε το trend τώρα; Γιατί είναι χειμώνας κορίτσια! Είναι χειμώνας και όλες μας γινόμαστε λίγο παραπάνω… extra τον χειμώνα. Όποτε ο καιρός δεν μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση, στρεφόμαστε στο μανικιούρ και τα #BraceletNails δεν μας απογοητεύουν! Άσε που πλησιάζουν σιγά σιγά και οι γιορτές και ξέρουμε πως θα θέλεις κάτι glam που να μπορείς να κρατήσεις όμως και στο διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω τα 15 πιο όμορφα #BraceletNails σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και να κάνεις ένα “test drive” ώστε να είσαι προετοιμασμένη. Δες τα όλα παρακάτω και αν το κάνεις τελικά, ανέβασε την φωτογραφία σου και μην ξεχάσεις να βάλεις το hashtag #queenetteslovenails για να το δούμε!
Καλημέρα!

Πηγή: queen.gr