ΜΟΔΑ

Όλα τα κουρέματα που αξίζουν την προσοχή μας το 2022

Όλα τα κουρέματα που αξίζουν την προσοχή μας το 2022

Οι αλλαγές που θα κάνουμε στα μαλλιά μας μέσα από 5 trending κουρέματα

Όσο οδεύουμε προς τους πιο θερμούς μήνες, οι αλλαγές που προετοιμαζόμαστε να κάνουμε στα μαλλιά μας κινούνται κυρίως στους άξονες των “easy to style” κουρεμάτων, που εξυπηρετούν κάθε τύπο μαλλιών και με λίγη προσπάθεια μπορούν με να φτιαχτούν έτσι ώστε να δείχνουν πάντα on fleek. Αν και αποτελεί πρόκληση, το κατάλληλο κούρεμα για το πρόσωπο και το στιλ μας δεν είναι ακατόρθωτο να βρεθεί ενώ ταυτόχρονα εμπνέεται και από τις τελευταίες τάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Octopus Ηair: Το κούρεμα που θα κυριαρχήσει το 2022

Αυτό που χρειάζεται είναι όρεξη για αλλαγή και πειραματισμό, καθώς και σωστή ενημέρωση για τα πιο trending styles της σεζόν. Η Vogue συγκεντρώνει παρακάτω τα 5 δημοφιλέστερα, για να πάρετε ιδέες και να αποφασίσετε από τώρα τις αλλαγές που θα τολμήσετε στα μαλλιά σας:

Octopus haircut

Το octopus haircut πήρε το όνομά του από το ομώνυμο ζώο μιας και η «σιλουέτα του» είναι έτσι που δίνει κέφαλι ένα κυκλικό σχήμα που μοιάζει με αυτό του σώματος του χταποδιού. Με μικρές δόσεις από το viral wolf cut και το 70s shag, το μοντέρνο octopus haircut είναι ιδανικό για τις γυναίκες που έχουν ήδη layers στα μαλλιά τους και θέλουν να τους δώσουν μια εναλλακτική, πιο edgy διάσταση.

Bottleneck αφέλειες

Οι bottleneck αφέλειες είναι οι πιο χοτ αφέλειες τώρα, και αυτό γιατί ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα. Σχετικά μακριές στο πλάι και τόσο κοντές όσο πρέπει στο κέντρο, αυτές οι αφέλειες είναι η ευκαιρία να τολμήσετε το συγκεκριμένο κούρεμα με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Κοντό καρέ

Πάντα διαχρονικό και elegant, το ίσιο κοντό καρέ είναι πάντα in fashion. Για τη φετινή άνοιξη, η κορυφαία βερσιόν του είναι αυτή που ενισχύεται από την προσθήκη κοντών αφελειών που δίνουν νεανικό και girly χαρακτήρα στο κούρεμα.

Shag hairstyle

Αν αγαπάτε τα μαλλιά με όγκο και κίνηση, το 70s inspired shag κούρεμα θα σας ενθουσιάσει. Σε ίσια ή κυματιστά μαλλιά είναι πάντα relevant και φρέσκο, χαρίζοντας μια κομψή, μποέμ διάθεση σε κάθε στιλ μαλλιών.

The mixie

Ένα κράμα του τολμηρού mullet και του κλασικού pixie κουρέματος, το mixie είναι αναμφίβολα η πιο cool εκδοχή των δύο. Χωρίς να είναι τόσο edgy όσο το mullet, αλλά εξίσου ιδιαίτερο, είναι η σωστή επιλογή για όσες δεν φοβούνται να αλλάξουν τελείως εικόνα.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ-vogue.gr