ΜΟΔΑ

Το χρώμα μανικιούρ που φέτος ξαφνικά έγινε μπεστ σέλερ

Τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα στα άκρα μας – για τους σωστούς λόγους, αν το φορέσουμε σωστά

Με ποια χρώματα θα ζωγράφιζες το φθινόπωρο; Το βουργουνδί, το σάπιο μήλο και φυσικά όλες οι αποχρώσεις του καφέ θα ήταν αναμφίβολα ανάμεσα στις επιλογές της παλέτας σου. Τόνοι που ακόμα και αν δεν είσαι ζωγράφος πιθανότατα θα τιμάς μέσα από το ντύσιμο, το μακιγιάζ αλλά και το μανικιούρ της εποχής.

Φέτος όμως ανάμεσα στα πιο περιζήτητα χρώματα του φθινοπώρου ποζάρουν και αναπάντεχες προτάσεις, τις οποίες μέχρι σήμερα θεωρούσαμε άκομψες αλλά τώρα πουλούν σαν τρελές. Όπως το φλούο πράσινο, που θα τολμήσουμε να ενσωματώσουμε στις εμφανίσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα, φωτίζοντας το ντύσιμό μας, τις μέρες μας, τη διάθεσή μας. Θα το φορέσουμε με ουδέτερα χρώματα όπως κρεμ και σκούρο καφέ ή θα ενδώσουμε σε ένα εντυπωσιακό colour blocking, αν έχουμε αρκετή εμπιστοσύνη στη στιλιστική ματιά μας. Μαζί με το νέον κίτρινο είναι τάση εδώ και μήνες, αλλά δεν σκοπεύουμε να το αποχωριστούμε ακόμα.

Dior Rouge Dior Vernis 10ml – Limited Edition, eu.feelunique.com, €26.40

Δες μερικές ακόμα δυνατές αποχρώσεις μανικιούρ του φθινοπώρου:

1. Το χρώμα της καραμέλας με ροζέ τόνους. Ένα μεθυστικό κοκτέιλ που αποπνέει ζεστασιά και κομψότητα.

Essie – Cliff Hanger, www.zizel.gr, 8,20 €

2. Σμαραγδί. Μια εντυπωσιακή επιλογή που ταυτόχρονα δίνει αίσθηση πολυτέλειας αν παντρευτεί με γήινους και ουδέτερους τόνους στο ντύσιμο.

Morgan Taylor Ivy Appliqué Nail Lacquer 15ml, www.lookfantastic.com, €13.45

3. Το γκρι του κάρβουνου. Δεν θα το κρύψουμε: Σοφιστικέ αλλά ταυτόχρονα και μυστηριώδες, μιλάει στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας.

OPI – Rub-a-Pub-Pub (15ml), www.zizel.gr, 8,39 €

4. Το χρώμα του ωκεανού. Το μπλε του φθινοπώρου, μια από τις πιο γοητευτικές επιλογές της παλέτας της εποχής, που παραπέμπει σε φουρτουνιασμένη θάλασσα.

The Lacquer High Shine Nail Polish – Deep Teal Oribe, www.net-a-porter.com, €31.42

5. Το χρώμα της καστανής ζάχαρης. Όχι ακριβώς μαύρο, όχι ακριβώς κόκκινο, όχι το συμβατικό καφέ, αλλά με μια μοναδική γλύκα για την οποία διψά η φθινοπωρινή μας διάθεση.

Nail Polish – Black Sugar Tom Ford Beauty, www.net-a-porter.com, €35.22