ΜΟΔΑ

Το πιο chic καλοκαιρινό top

Το πιο chic καλοκαιρινό top

Το γιλέκο κοστουμιού παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλές τοπ και αυτό το καλοκαίρι, χαρίζοντας ένα classy και σύγχρονο look.

Η γυναικεία μόδα κατά καιρούς έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Αν και διανύουμε την εποχή που επιτέλους τα ρούχα έχουν ξεφύγει από τις ταμπέλες και τα όρια των φύλων, κομμάτια όπως τα γιλέκο θεωρούνταν κατεξοχήν προνόμιο των ανδρών. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν ενσωματωθεί στις street style εμφανίσεις των πιο στιλάτων fashion aficionados και στις womenswear συλλογές πολυτελών οίκων και high street brands.

Κουμπωμένο και χωρίς τίποτα από μέσα, το γιλέκο κοστουμιού είναι το πιο chic και δημοφιλές top του καλοκαιριού, προσφέροντας μια πινελιά κομψότητας σε κάθε look -είτε πρωινό είτε βραδινό.

Σε αυτό μάλλον θα συμφωνήσουν και οι πιο διάσημες influencers αλλά και οι celebrities που είναι γνωστές για το ντύσιμό τους (βλέπε Κένταλ Τζένερ και Έλσα Χοσκ), τις οποίες βλέπουμε συχνά να υιοθετούν το vest trend στα outfits of the day.

Σικάτο και κλασικό, αλλά παράλληλα διαχρονικό και elegant, το γιλέκο κοστουμιού είναι η ιδανική επιλογή για τα looks γραφείου, αλλά και τις βραδινές εξόδους -όλα εξαρτώνται από το styling.

Το πρωί μπορείτε να το συνδυάσετε με υφασμάτινο παντελόνι ή μάξι φούστα για ένα άνετο twin set (επίσης μεγάλη τάση και φέτος), δερμάτινα σανδάλια, mules ή μπαλαρίνες, λίγα κοσμήματα και μια δερμάτινη τσάντα για το γραφείο, ενώ το βράδυ φορέστε το με πέδιλα, statement σκουλαρίκια ή κολιέ.

Αν δεν θέλετε το φορέσετε σκέτο μπορείτε να το αφήσετε ξεκούμπωτο και να βάλετε ένα bra top ή t-shirt από μέσα. Σε κάθε περίπτωση, σας δίνει την ελευθερία να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους και να το προσαρμόσετε στο δικό σας στιλ.

Πηγή: bovary.gr