ΜΟΔΑ

Τι να φορέσετε για να κρύψετε τους επιπλέον πόντους στην κοιλιά

Υπάρχουν περισσότερες λύσεις από όσες φαντάζεστε.

Αν και η μεσογειακή περιφέρεια είναι μάλλον το πιο συχνό “πρόβλημα” για τις γυναίκες, πολλές είναι και αυτές που ταλαιπωρούνται από επιπλέον πόντους στην περιοχή της κοιλιάς. Ιδιαίτερα τώρα, που κατά τη διάρκεια του lockdown ίσως να μην προσέξατε τη διατροφή σας όσο θα θέλατε, πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να κρύψετε τη συγκεκριμένη περιοχή και έτσι τα ρούχα που κρύβουν την κοιλιά βρίσκονται στο επίκεντρο.

Δεν πρέπει να νιώθετε άσχημα για κάποια μικρή ατέλεια που έχει το σώμα σας, ούτε χρειάζεται να προσπαθείτε να την εξαφανίσετε. Με προσεκτική επιλογή ρούχων το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο κολακευτικό και έτσι αν έχετε πάρει λίγο παραπάνω βάρος, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας μερικά πολύ απλά πράγματα.

Αποφύγετε  τις φαρδιές ζώνες ψηλά στη μέση

Μπορεί να είναι τάση και ιδιαίτερα την τρέχουσα σεζόν να τις έχουμε δει φορεμένες σε αμέτρητα outfits, ωστόσο τονίζουν τα σημεία που  θέλετε να κρύψετε.

Προτιμήστε loose γραμμή

Επιλέξτε ελαφρώς χυτές γραμμές σ’ αυτό το σημείο της σιλουέτας σας. Προσέξτε βέβαια να μην το παρακάνετε με τα oversized ρούχα και πιθανόν να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς θα προσθέσετε ακόμα περισσότερο όγκο.

Αποφύγετε τα εμπριμέ μοτίβα

Δώστε σημασία στα basics και προτιμήστε να μη φορέσετε κάποιο έντονο μοτίβο στο πάνω μέρος της σιλουέτας σας. Φορέστε μονοχρωμίες και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα έντονο κολιέ ή σκουλαρίκια, που θα ρίξει το βάρος της εμφάνισής σας στο πρόσωπο.

Επενδύστε στο σακάκι

Ακόμα ένα κομμάτι που φέτος θα σας βοηθήσει να κολακεύσετε τη σιλουέτα σας είναι το ανδρικό σακάκι σε ίσια γραμμή. Επιλέξτε ένα σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που θα φορούσατε κανονικά, μην ανησυχείτε το oversized είναι τάση έτσι κι αλλιώς. Αν το κουμπώσετε οι επιπλέον πόντοι στην κοιλιά θα εξαφανιστούν. Απλώς φροτίστε να είναι φτιαγμένο από κάποιο μαλακό ύφασμα για να αγκαλιάζει το σώμα σας χωρίς να προσθέτει όγκο.

Φορέστε πιο συχνά φούστες

Ένα αγαπημένο κομμάτι που επίσης ανήκει στα ρούχα που κρύβουν την κοιλιά, είναι η ψηλόμεση φούστα σε γραμμή άλφα. Θα καμουφλάρετε τους επιπλέον πόντους και μάλιστα θα τραβήξετε τα βλέμματα στα πόδια σας. Αν επίσης έχετε περιφέρεια, η μίνι φούστα σε γραμμή άλφα, θα την εξαφανίσει.

Διαλέξτε το σωστό μαγιό

Για τις εμφανίσεις σας στην παραλία μπορείτε να επιλέξετε ψηλόμεσα ή ολόσωμα μαγιό, σε σκούρες αποχρώσεις κατά προτίμηση, και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κολακευτικό.

Πηγή: missbloom.gr