ΜΟΔΑ

Τι να φορέσεις τον αψυχολόγητο μήνα Οκτώβρη

Ο μήνας της μετάβασης απαιτεί και το σωστό στάιλινγκ. Ιδού μερικά κόλπα για να μη σκάτε -κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Τις προάλλες φόρεσα μια καμπαρντίνα γιατί έτσι το καλεί ο καιρός. Φθινόπωρο είναι σκέφτηκα. Μέχρι το βράδυ είχα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που είχα την ιδέα για πανωφόρι. Αυτό βέβαια, φέτος που η θερμοκρασία είναι υψηλή για την εποχή, γιατί σε άλλους Οκτώβριους η καμπαρντίνα ταιριάζει γάντι.

Όπως και να ‘χει όμως, ο δέκατος μήνας του χρόνου είναι και ο πιο παρανοϊκός από άποψη ντυσίματος, διότι ποτέ δεν πετυχαίνουμε ακριβώς την πρόθεση του καιρού, με τις εναλλαγές σε θερμοκρασία, υγρασία, ζέστη και ψύχρα.

Αυτό βέβαια, έχει ως αποτέλεσμα να συνδυάζουμε τα ρούχα με πρωτόγνωρο τρόπο και να δημιουργούμε outfit που δεν έχουμε ξαναδοκιμάσει. Όπως κάποιο καλοκαιρινό παντελόνι φορεμένο με κάλτσες και σαμπό, για παράδειγμα ή κάποιο καλοκαιρινό φόρεμα συνδυασμένο με σακάκι και αθλητικά παπούτσια.

Όπως και να ‘χει όμως, ο δέκατος μήνας του χρόνου είναι και ο πιο παρανοϊκός από άποψη ντυσίματος, διότι ποτέ δεν πετυχαίνουμε ακριβώς την πρόθεση του καιρού.

Ιδού μερικά tip για να παίξετε με τη ντουλάπα σας και τον καιρό:

  • Μην κατεβάσετε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας ακόμα. Τα καλοκαιρινά θα σας χρειαστούν.
  • Τολμήστε να συνδυάσετε το καλοκαιρινό slip dress με ένα T-Shirt απο μέσα. Αυτόματα το αγαπημένο σας φόρεμα γίνεται από καλοκαιρινό φθινοπωρινό.
  • Μπορείτε να φορέστε μποτάκια με αμάνικο μπλουζάκι. Έτσι θα έχετε μια ισορροπημένη θερμοκρασία, Οκτωβριανή.
  • Φορέστε μπεζ, καφέ, κεραμυδί και αφήστε τα έντονα χρώματα για το καλοκαίρι.
  • Ρίξτε ένα λεπτό, βαμβακερό πουλόβερ στη τσάντα σας -θα σας χρειαστεί τα βράδια.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο και θα πάρετε πολλές ιδέες: 

Πηγή: womantoc.gr