ΜΟΔΑ

Τα 4 ζευγάρια μπότες που ταιριάζουν υπέροχα με τζιν παντελόνι

Εκείνες που θα κάνουν το ντύσιμο σου να δείχνει πιο κομψό και πιο εκλεπτυσμένο.

Όπως ταιριάζει το καλοκαίρι με τη θάλασσα, όσο δένουν το αλάτι με το πιπέρι, όσο δεδομένα πάνε πάντα μαζί οι Μπόνι και Κλάιντ, τα τζιν παντελόνια δείχνουν πάντα υπέροχα όταν τα συνδυάσουμε με ένα ζευγάρι κομψές μπότες.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι τίποτα δεν μπορεί να κολακεύσει ένα ντένιμ παντελόνι περισσότερο από το να φορεθεί με το κατάλληλο ζευγάρι μπότες, εκείνες που θα κάνουν το ντύσιμο σου να δείχνει πιο κομψό και πιο εκλεπτυσμένο.

Και επειδή τον χειμώνα ο κίνδυνος να «μπουκώσει» η εικόνα σου από τα πολλά και βαριά ρούχα είναι μεγάλος πρέπει πάντα να έχεις στον νου σου τις σωστές επιλογές που θα αναδείξουν το σώμα σου και θα κάνουν τη σιλουέτα σου να μοιάζει στιλάτη, μακριά και λεπτή.

Η Βρετανίδα fashion editor Joy Montgomery εστιάζει, λοιπόν, στα 4 ζευγάρια μπότες που ταιριάζουν όσο τίποτα άλλο με τζιν παντελόνι και βοηθούν ώστε το κορμί σου να δείχνει πιο ψηλόλιγνο και φίνο.

1. Λαστιχένιες και τρακτερωτές

Η μεγαλύτερη τάση της νέας σεζόν θέλει τα μποτάκια μας να είναι λιγάκι πιο χοντροκομμένα από το συνηθισμένο. Η πρόταση του μεγάλου, ιταλικού οίκου Bottega Veneta έχει υιοθετεί πλέον από όλα τα brands του πλανήτη και υπάρχει παντού. Επέλεξε ένα ζευγάρι που να εφαρμόζει καλά γύρω από τον αστράγαλο και τα πόδια σου και δίπλωσε το τζιν σου έτσι ώστε να φαίνεται λίγο δέρμα από κάτω. Θα σε κάνει να δείχνεις πολύ ψηλότερη.

Δες το εδώ

Arket Chunky-Sole Leather Boots (£275)

Δες το εδώ

Mango Leather High-Leg Boots (£90)

2. Με το λεπτό τακούνι 

Οι ψηλές μπότες με το λεπτό τακούνι έχουν υπάρξει η επιτομή της κομψότητας για πολλές ενδυματολογικές σεζόν. Και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι’αυτό. Το ψηλό, λεπτό τακούνι χαρίζει πόντους και χάρη αμέσως, μεταμορφώνοντας την εικόνα σου.

Δες το εδώ

Mango Leather Boots With Tall Leg (£140)

Δες το εδώ

Dune London Sabah Slim Buckle Knee High Boots in Black (£190)

 3. Με την τετράγωνη μύτη

Αγαπημένες των Παριζιάνων αυτές οι μπότες θα είναι η πιο μεγάλη τάση στα ankle boots το φετινό φθινόπωρο. Συνδύασε το με cropped τζιν το οποίο μαζί με τα σωστά μποτάκια αστραγάλου κάνουν άμεσα τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά.

Δες το εδώ

Mango Heel Leather Ankle Boot (£70)

Δες το εδώ

Dune London Outshine Refined Square Toe Ankle Boots in Black (£130)

4. Το στυλ του καουμπόι

Ήδη από πέρισυ τα cowboy boots ήταν παντού. Φέτος η μανία θα συνεχιστεί και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το ποιος είναι η πιο κατάλληλος τρόπος για να τα φορέσεις. Με τζιν παντελόνι χωμένο νωχελικά μέσα τους.

Δες το εδώ

& Other Stories Croc Embossed Leather Cowboy Boots (£205)

Δες το εδώ

Jeffrey Campbell Dagget Western Boot in Black Leather (£225)

Πηγή: womantoc.gr