ΜΟΔΑ

Τα Χριστούγεννα μόλις απέκτησαν την πιο σέξι εκδοχή τους στη συλλογή Guirlande του Jacquemus

Τα Χριστούγεννα μόλις απέκτησαν την πιο σέξι εκδοχή τους στη συλλογή Guirlande του Jacquemus

Ο Jacquemus είναι και πάλι talk of the town. Ο λόγος είναι η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου που φέρει τον τίτλο Guirlande -ο Γάλλος σχεδιαστής προτιμά να ονομάζει κάθε συλλογή του, ενισχύοντας την αίσθηση του καλλιτεχνικού concept και μετατρέποντας τα ρούχα σε ολόκληρο project.

H Guirlande άρχισε ήδη να συζητιέται πριν καν αποκαλυφθεί το πρώτο ρούχο, αφού στην promo φωτογραφία της, η Κένταλ Τζένερ έδειχνε τα οπίσθιά της τυλιγμένα με φωτάκια.

Μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της συλλογής, αποδείχθηκε ότι ο ενθουσιασμός ήταν απόλυτα δικαιολογημένος.

Οι εικόνες της καμπάνιας δείχνουν την Κένταλ με έτοιμα ρούχα και αξεσουάρ που περιλαμβάνουν από μάλλινες ρόμπες μέχρι λαμπερά φορέματα με εορταστική διάθεση και τα χαρακτηριστικά στοιχεία του brand Jacquemus.

Η χρωματική παλέτα είναι χειμωνιάτικη και αποτελείται από αστραφτερό ασήμι και χρυσό με κόκκινες, πράσινες και λευκές λεπτομέρειες παντού.

Οι πλούσιες υφές κλέβουν την παράσταση, από σατέν ταφτά μέχρι λαμπερό lurex και ζεστά πουλόβερ, ενώ τα εντυπωσιακά κοσμήματα όπως οι κρίκοι Jacquemus rond carre, τα μενταγιόν καμπάνα δίνουν την απαραίτητη dramatic νότα.

Δείτε τις φωτογραφίες της Guirlande και πάρτε έμπνευση για την επερχόμενη festive season!

Οι εμβληματικές τσάντες του Jacquemus, όπως η Chiquito και η Bambino, αποκτούν λαμπερές εκδοχές, με ασημένια δερμάτινη επένδυση, shearling λεπτομέρειες, βαθύ πράσινο βελούδο αλλά και χρυσό.

Ανάμεσα στα κομμάτια ξεχωρίζει ένα χνουδωτό παλτό με φαρδιά ζώνη, τα signature twin sets με μίνι φούστα και cropped τοπ από πλεκτό νήμα ή με γούνινες διακοσμητικές λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι κόκκινα πέδιλα στο χρώμα του κρασιού.

Jacquemus
Jacquemus
Jacquemus
Jacquemus

Πηγή: bovary.gr