ΜΟΔΑ

Τα πιο hot accessory trends για να πετύχετε εμφανίσεις που θα συζητηθούν

Τα αξεσουάρ που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε θα βρίσκονται για αρκετό καιρό ακόμα στη συλλογή σας

Μπορεί το καλοκαίρι να οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας χάρισε πλήθος τάσεων και μοντέρνων ιδεών τόσο στα βασικά κομμάτια ενός συνόλου όσο και στα αξεσουάρ. Τα accessories είναι πλέον γνωστό ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των stylish outfits.Τα κορίτσια του street style το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση και μας κάνουν όλο και περισσότερο να δίνουμε προσοχή σ’ αυτά τα κατά τ’ άλλα συμπληρωματικά κομμάτια.

Είναι γεγονός ότι τα accessory trends έκαναν αισθητή την παρουσία τους και δημιούργησαν τάσεις, οι οποίες θα συνεχίσουν να κυριαρχούν όχι μόνο τη φθινοπωρινή περίοδο που έρχεται σε λίγες μέρες αλλά και τις επόμενες σεζόν. Plus, χάρισαν μία σημαντική θέση στα city looks σε κομμάτια που μέχρι σήμερα προτιμούσαμε μόνο για την παραλία ή για τις ημέρες των διακοπών μας.

Παρακάτω θα συναντήσετε μία λίστα από τα hot summer αξεσουάρ που ξεχώρισαν και τα οποία μπορούν να συντροφεύουν τις εμφανίσεις μας για αρκετό καιρό ακόμα!

Hats

access-1.jpg
Image source: @ninasandbech

Τα καπέλα ήταν ένα από τα βασικά αξεσουάρ που συνόδευαν τις εμφανίσεις μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ημερών. Τα στιλ που είδαμε ήταν πολλά και ικανά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Αυτά όμως που ξεχώρισαν οι fashion lovers και που τους έδωσαν περισσότερες ευκαιρίες ήταν τα straw αλλά και τα bucket hats. Τα πρώτα ήταν ικανά να χαρίσουν μία πιο casual πινελιά, ενώ τα δεύτερα μία πιο sophisticated. Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας έχετε αρκετό καιρό ακόμα για να τα χαρείτε και να τα διαλέξετε και για τις βόλτες σας στην πόλη.

Scarves

access-2.jpg
Image source: @camillecharriere

Τα φουλάρια έκαναν την εμφάνισή τους σε κάθε street style look. Όλες οι γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα επέλεξαν τουλάχιστον έναν από τους πολλούς τρόπους που παρουσιάστηκαν για να το προσθέσουν στα outfits τους. Είτε σαν head piece είτε σαν αξεσουάρ στην τσάντα, αυτό το κομμάτι χάρισε φωτεινότητα και στιλ σε πολλά σύνολα. Αυτό που αγαπήσαμε περισσότερο ήταν όταν προτιμούσαν να το φοράνε σαν μπλούζα. Αυτή η πρωτότυπη ιδέα έκανε το ντεμπούτο της από τις αρχές του καλοκαιριού και συνεχίζεται μέχρι και τώρα. Τολμήστε να το συνδυάσετε με το καθημερινό σας τζιν και espadrilles ή σανδάλια. Θα το λατρέψετε!

Raffia bags

access-4.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτήν την it bag. Όπως πάνε τα πράγματα δε θα μας φανεί καθόλου περίεργο εάν βρίσκεται ανάμεσα και στις τάσεις για τους χειμερινούς μήνες. Ό,τι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα δεν μπορεί κανείς να της στερήσει την πρώτη θέση στην οικογένεια των τσαντών για το φετινό καλοκαίρι. Η δημοτικότητά της συνεχίζεται και στα city looks, διότι μπορείτε να την διαλέξετε για all day εμφανίσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο.

Anklets

access-3.jpg
Image source: @lucywilliams02

Οι αλυσίδες αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα microtrends από την άνοιξη. Τις έχουμε συναντήσει παντού από κοσμήματα μέχρι χερούλια τσαντών –δεν μπορούμε να αντισταθούμε στη chain bag του οίκου Bottega Veneta. Οι fashionistas αποφάσισαν να τις επιλέξουν ως κόσμημα για το πόδι τους, τα γνωστά anklets. Τα minimal σχέδιά τους έχουν την ικανότητα να προσθέτουν μ’ ένα διακριτικό τρόπο την απαραίτητη λάμψη, αλλά παράλληλα κάνουν πολύ όμορφη αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Είναι ένα κόσμημα, το οποίο μπορείτε να το φοράτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά όσο ο καιρός μας επιτρέπει να διαλέγουμε αέρινα κομμάτια σε κοντά μήκη θα κάνουν τη διαφορά.

Bandanas

access-5.jpg
Image source: @weworewhat

H τάση των ‘90s επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ και τα κορίτσια του street style δεν έχασαν στιγμή για να την εντάξουν στα καλοκαιρινά τους σύνολα και να την απογειώσουν. Οι μπαντάνες ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι των περισσότερων summer outfits τόσο την παραλία όσο και στην πόλη. Φυσικά και μπορείτε να συνεχίσετε να τις επιλέγετε για τις πρωινές σας εμφανίσεις προσθέτοντας την απόλυτη street style πινελιά.

Mules

access-6.jpg
Image source: @greceghanem

Όσο χρόνο και να αφιερώσομε σίγουρα δε θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε όλες τις δυνατότητες αυτών των υποδημάτων. Είτε συμφωνείτε είτε όχι τα στιλ που χαρίζουν τα mules ακόμα και στο πιο απλό σύνολο είναι μοναδικό. Ήταν, είναι και θα είναι παντού γιατί το αξίζουν. Η πληθώρα σχεδίων, τα οποία κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες όλων. Εάν το σκέφτεστε, τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Πηγή: glow.gr