ΜΟΔΑ

Πώς θα κάνεις ένα lazy outfit να δείχνει πιo stylish

Αναβάθμισε το χαλαρό look του Σαββατοκύριακου (ή εκείνης της μέρας που δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το ντύσιμό σου).

Ακόμα κι αν δεν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που αν μπορούσαν θα κυκλοφορούσαν μονίμως με φόρμες, σίγουρα έχεις κι εσύ τις μέρες που θέλεις απλά να βάλεις κάτι άνετο και να μην πολυασχοληθείς με το styling. Τα καλά νέα ότι μπορείς να τα έχεις και τα δύο: να είσαι ντυμένη χαλαρά και να δείχνεις κομψή. Το κλειδί είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα κομμάτια και να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς. Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις ένα lazy outfit:

Προτίμησε τη μονοχρωμία

Ένα άνετο σύνολο δείχνει πολύ πιο stylish όταν είναι μονόχρωμο. Οπότε, αν είναι να βάλεις μόνο μια χρώμα, φρόντισε το επάνω με το κάτω μέρος να έχουν το ίδιο χρώμα. Το λευκό είναι μια ασφαλής επιλογή, αλλά αν προτιμήσεις ένα έντονο ή αναπάντεχο χρώμα, ακόμα καλύτερα.

Πώς θα κάνεις ένα lazy outfit να δείχνει πιo stylish
Φόρμα, Nike

Ρίξε από πάνω άλλο ένα κομμάτι

Θα κάνει αμέσως το σύνολο να δείχνει λιγότερο ανεπιτήδευτο. Για παράδειγμα, βάλει από ένα τζιν κι ένα T-shirt ή ένα τοπ και ένα μακό παντελόνι ένα σακάκι, ένα biker jacket ή μια μακριά ζακέτα.

hm
Ζακέτα, H&M

Φόρεσε ένα crop tοp

Αρκεί αντικαταστήσεις το επάνω μέρος με ένα crop top για να κάνεις το σύνολο να δείχνει πολύ πιο φρέσκο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα κοντό T-shirt, φούτερ ή ακόμα και cardigan. Εξάλλου, ένα crop top με ένα τζιν, ένα παντελόνι φόρμας ή ένα κολάν είναι η off duty “στολή” των περισσότερων μοντέλων.

hm
Crop top, H&M

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος επιλέγοντας τζιν

Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σου lazy τοp (oversized πουκάμισο, λευκό φανελάκι, T-shirt με στάμπα κ.λπ.) σίγουρα θα δείχνει τέλειο με ένα τζιν παντελόνι. Πρόσθεσε κι ένα τζιν τζάκετ και είσαι έτοιμη,

pull and bear
Tζιν πανετλόνι, Pull & Bear

Πρόσθεσε κοσμήματα

Τα αξεσουάρ είναι ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος να μεταμορφώσεις ένα σύνολο γι’ αυτό καλό είναι να μην απουσιάζουν ακόμα κι από ένα laze outfit. Μερικές φορές, προσθέτοντας απλώς ένα εντυπωσιακό βραχιόλι ή ένα statement σκουλαρίκι μπορείς να κάνεις τη διαφορά.

mango
Σκουλαρίκια, mango

Βάλε φούστα αντί για παντελόνι

Αντί να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φούτερ ή T-shirt με ένα παντελόνι φόρμας ή ένα τζιν, βάλε μια χαριτωμένη φούστα που θα δώσει ένα πιο girly αέρα. Οι ανατρεπτικοί συνδυασμοί δημιουργούν τα πιο ενδιαφέροντα outfits.

zara
Μίνι φούστα, Zara

Πηγή: madamefigaro.gr