ΜΟΔΑ

Οι last minute αγορές για επιτυχημένες εμφανίσεις μετά την καραντίνα

Τα πιο hot μεταβατικά κομμάτια που θα χαρίσουν μοντέρνο αέρα στα σύνολά σας

Μπορούμε πλέον να πούμε κι επίσημα ότι η «μετά καραντίνα» εποχή είναι πιο κοντά από ποτέ. Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα έχουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στον χώρο εργασίας μας, να δούμε τους φίλους και την οικογένειά μας, να ξεκινήσουμε και πάλι τις βόλτες και τις εξόδους μας. Η στιγμή αυτή όμως φτάνει στον πιο μεταβατικό μήνα ανάμεσα στην άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα ζεστά και χοντρά ρούχα έχουν τοποθετηθεί για τα καλά στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας αλλά η θερμοκρασία δεν είναι τόσο υψηλή για να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας κομμάτια.

Κι ενώ τον τελευταίο ενάμιση μήνα περάσαμε από πολλές φάσεις με τα ρούχα μας, τακτοποιήσαμε τις ντουλάπες μας, αποχωριστήκαμε κομμάτια που δε μας ταιριάζουν πια, δοκιμάσαμε νέους συνδυασμούς και πειραματιστήκαμε με καινούρια στιλ ήρθε ο καιρός να παρουσιάσουμε με αυτοπεποίθηση αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Κάνοντας ένα τελευταίο check στα κορίτσια του Instagram για τα μεταβατικά κομμάτια που χρειάζονται αυτήν την εποχή παρατηρήσαμε κάποιες last minute προσθήκες στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε.

Συνεχίζοντας θα συναντήσετε έναν mini οδηγό με όλα τα hot items που χρειάζεστε για τις πιο μοντέρνες και ανανεωμένες εμφανίσεις σας!

Wide pants

last-minute-shop-4.jpg
Image source: @lindatol_

BUY HERE: Λινό Παντελόνι, Marks & Spencer

Το στιλ του παντελονιού που μπορεί να παρουσιάσει με τεράστια επιτυχία την casual chic διάθεση. Τα wide pants είναι ταυτόχρονα τόσο άνετα για να σας συνοδεύσουν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απογευματινό σας cocktail. Όντας βασισμένα στο minimal chic trend δε χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά items για να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας. Αρκεί ένα t-shirt ή ένα sleeveless top μαζί με μία σειρά από χρυσές αλυσίδες και sneakers για να ολοκληρώσουμε το σύνολό μας.

Pastel suits

last-minute-shop.jpg
Image source: @handinfire

BUY HERE: Blazer, ZARA

Το είδαμε να κυριαρχεί τόσο στα street style σύνολα όσο και στις δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών κατά τη διάρκεια των shows στις Εβδομάδες Μόδας. Τα fashion girls με τη σειρά τους έχουν πάθει φρενίτιδα με τις παστέλ αποχρώσεις γενικότερα και στα καλοκαιρινά κοστούμια ειδικότερα. Είναι ένας εύκολος τρόπος να βάλετε χρώμα στην καθημερινότητά σας αλλά και να δημιουργήσετε μια σειρά από πανέμορφα outfits καθώς τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν είτε μαζί είτε μεμονωμένα. Για άκρως minimal επιλογές μπορείτε να το συνδυάσετε μ’ ένα λευκό top, ενώ για τους λάτρεις του maximal έχετε τη δυνατότητα να το παντρέψετε με ένα ή περισσότερα έντονα χρώματα.

Mules

last-minute-shop-6.jpg
Image source: @aminamuaddi

BUY HERE: Mules, ZARA

Όσο κι αν πολλές από εσάς διαφωνείτε ή δεν είστε fans αυτού του σχεδίου σε όλες του τις μορφές πρέπει να παραδεχθείτε ότι μ’ έναν ανεξήγητο τρόπο χαρίζουν φανταστικό στιλ ακόμα και στα πιο basic looks. Αυτό «λύνει» και τα χεριά των γυναικών που θέλουν να επιλέγουν απλά και κλασικά κομμάτια ή ακόμα δεν έχουν τον χρόνο στην καθημερινότητά τους για να κάνουν περίπλοκους συνδυασμούς. Όπως και να έχει ένα ζευγάρι mules είτε flat είτε high heels δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Jeans

last-minute-shop-3.jpg
Image source: @camillecharriere

BUY HERE: High waist Jeans, Mango

Σίγουρα όλες έχετε πάνω από ένα denim trouser στην κατοχή σας. Πολλές φορές όμως εγκλωβιζόμαστε και αναπαυόμαστε σ’ ένα συγκεκριμένο στιλ, ξεχνώντας ότι υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά που μπορούν να προσφέρουν μια γρήγορη αλλαγή και ανανέωση. Γι αυτήν την περίοδο σας προτείνουμε να επενδύσετε σ’ ένα ψηλόμεσο παντελόνι ίσιας γραμμής που ταιριάζει τέλεια τόσο με cropped tops όσο και με αέρινα πουκάμισα ή μπλούζες.

Leather trend

last-minute-shop-5.jpg
Image source: @lindatol_

BUY HERE: Δερμάτινη Φούστα, ΜΑΧ & Co

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο hot υφάσματα της χειμερινής σεζόν. Το συναντήσαμε τόσο σε κοστούμια, παντελόνια, φούστες, φορέματα αλλά και παλτό. Τώρα παρουσιάζεται πιο ανανεωμένο από ποτέ για να χαρίσει υπέροχο στιλ και στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Θα το βρείτε σε πολλά κι έντονα χρώματα τόσο σε tops όσο και σε dresses αλλά εμείς σας συνιστούμε να κάνετε την αρχή επιλέγοντας πιο εύχρηστα κι ευκολοσυνδύαστα μεταξύ τους κομμάτια σε neutrals αποχρώσεις, όπως οι τόνοι του καφέ και του μπεζ.

Πηγή: glow.gr