ΜΟΔΑ

Κρατηθείτε fashionable από το πρωί μέχρι το βράδυ με αυτά τα σύνολα

Τα πιο μοντέρνα all day looks που θα λατρέψετε

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε όλο και περισσότερο την ανάγκη τόσο της βιομηχανίας της μόδας, όσο και των fashion lovers, για πρακτικά, ευέλικτα και άνετα σύνολα, τα οποία έχουμε τη δυνατότητα να τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε πλήθος περιστάσεων.

Από την άλλη πλευρά, παρά τη δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε τους τελευταίους μήνες, τα πιο updated fashion trends συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να ασχολούμαστε με όλα αυτά που αγαπάμε και παράλληλα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αναβαθμίσουμε τη διάθεση και τη ψυχολογία μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο fashionable και stylish επιλογές, οι οποίες θα απογειώσουν τις all day long εμφανίσεις σας. Ξεκινήστε από τώρα να πειραματίζεστε, με στόχο να τις τελειοποιήσετε μέχρι την επόμενη έξοδο σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε πώς να τις απογειώσετε!

Total leather

Image source:@laura_eguizabal

Πρώτη σ’ αυτήν την κατηγορία δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την απόλυτη τάση της φετινής σεζόν, τα δερμάτινα κομμάτια. Η απήχηση τους είναι τεράστια από την πρώτη στιγμή κι όσο περνάει ο καιρός αυτή η δυναμική τους συνεχώς αυξάνεται. Τα κορίτσια του street style δε χάνουν την ευκαιρία για να μας την παρουσιάζουν. Εκτός όμως από το στιλ, τα leather items μας παρέχουν και την απαραίτητη ζεστασιά που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια των κρύων ημέρων. Μπορείτε να βρείτε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων για όλα τα γούστα. Η μαύρη εκδοχή είναι η πιο συνηθισμένη και ασφαλής.

Midi skirt

Image source: @lisa.aiken

Είναι γεγονός πως οι φούστες έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση στη ντουλάπα μας από την προηγούμενη σεζόν. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να χαρίσετε μία ανανέωση στην εμφάνισή σας χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Για την περίοδο που διανύουμε σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, τις midi skirts. Είναι ευέλικτες και μπορούν να πάρουν τον «χαρακτήρα» που εσείς επιθυμείτε. Για σύνολα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συνδυάστε την με το ζεστό και άνετο πουλόβερ σας και μ’ ένα ζευγάρι knee high leather boots.

Jumpsuit  

Image source: @styledumonde

Ίσως είναι ένα κομμάτι, το οποίο δεν επιλέγουμε συχνά. Παρόλα αυτά, η πρακτικότητα και το στιλ που χαρίζει μία ολόσωμη φόρμα είναι φανταστικά. Ήρθε η στιγμή να επενδύσετε σ΄αυτήν και πραγματικά δε θα μπορείτε να την αποχωριστείτε. Κατάλληλη για όλη την ημέρα -από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις απογευματινές σας εξόδους με φίλους. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να την αναδείξετε, αρκεί μία it bag και υπέροχα, classy κοσμήματα.

Shirts 

Image source: @tineandreaa

Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, τα πουκάμισα. Μάλιστα, η ανάγκη της μόδας τον τελευταίο καιρό για classy επιλογές και διαχρονική αισθητική, μας έχει χαρίσει πλήθος σχεδίων και γραμμών για όλα τα στιλ. Δεν υπάρχει πιο εύκολο και πιο πετυχημένο σύνολο, από το συνδυασμό ενός button up shirt μαζί με tailored pants. Για να δώσετε μία πιο fashionable «νότα» μπορείτε να κινηθείτε σε prints εκδοχές. Όσον αφορά τα υποδήματα μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι από τα αγαπημένα σας loafers.

White dress

Image source: @monikh

Η παρουσία που έχει το λευκό χρώμα στις χειμερινές εμφανίσεις αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Μάλιστα έχουμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι ταιριάζει πολύ περισσότερο στο χειμώνα απ’ ότι στο καλοκαίρι. Η αντίθεση που κάνει με την εποχή και η φωτεινότητα που χαρίζει, του δίνουν extra πόντους. Διαλέξτε ένα λευκό φόρεμα για stylish outfits head to toe. Για πιο update εικόνα, προτιμήστε ένα wrap dress. Συνδυάστε το μ’ ένα it coat και θα έχετε δημιουργήσει ένα από τα σύνολα που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις.

Total black 

Image source:@emmahill

Παραμένοντας στην κατηγορία των χρωμάτων, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη δυναμική που χαρίζει μία total black εικόνα. Οι τρόποι για να την πετύχετε είναι πολλοί. Ο πιο σύντομος και εύκολος, αλλά κι αυτός που θα σας αποτρέψει από τυχόν λάθη είναι ένα μαύρο φόρεμα με black ankle boots. Παρόλα αυτά, θυμηθείτε ότι έχετε πάντα τη δυνατότητα να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει.