ΜΟΔΑ

Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα για ankle boots!

Αναμφίβολα δεν υπάρχει πιο εύκολη και πρακτική λύση για το καθημερινό ντύσιμο από το τζιν παντελόνι, ιδιαίτερα όταν ο καιρός επιβάλλει ankle boots. Είναι όμως και η πιο εντυπωσιακή λύση; Αναμφίβολα όχι. Οι fashion bloggers δεν διστάζουν λοιπόν συχνά να το αφήσουν στην άκρη, αντικαθιστώντας το με φορέματα που ταιριάζουν τέλεια με τα μποτάκια, προσθέτοντας μια έξτρα δόση θηλυκότητας και χαρακτήρα στο ντύσιμο.

Τι έχουμε δει στο Instagram, μεταξύ άλλων; Vintage φλόραλ φόρεμα με καουμπόικες μπότες. 70s μίνι με φλατ μποτίνια που συνδυάζουν το casual με μια λαμπερή λεπτομέρεια. Εντυπωσιακό λουλουδάτο μάξι με μεταλλιζέ ankle boots, ένας συνδυασμός που προσελκύει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Γραφιστική πανδαισία με διαφορετικά prints σεταρισμένα στο ίδιο outfit.

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις, στα social media θα βρεις τουλάχιστον ένα λουκ να ταυτιστείς και να πειστείς ότι τα πιο βολικά μποτάκια της σεζόν μπορούν να τα βρουν μια χαρά ακόμα και με τα πιο ρομαντικά φορέματα. Ίσα ίσα που η δύναμη αυτών των συνδυασμών προκύπτει μέσα από την αντίθεση.

Δες παρακάτω πώς φορούν τα ankle boots με φόρεμα στο Instagram:

Πηγή: womantoc.gr