ΜΟΔΑ

Απογειώστε την εικόνα και το στιλ σας δημιουργώντας υπέροχα σύνολα με blazers

Όλοι οι stylish τρόποι για να φορέσετε το σακάκι σας

Η χειμερινή περίοδος μας δίνει μία τεράστια ποικιλία στα κομμάτια που θα πλαισιώνουν τα σύνολα μας. Το μυστικό της επιτυχίας των all day outfits, βασίζεται στο συνδυασμό των κατάλληλων items, τα οποία θα μας προσφέρουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ζεστασιά, στιλ και ευελιξία.

Ένα από αυτά είναι σίγουρα τα blazers. Αποτελούν ένα από τα σχέδια που δεν αποχωρίζονται ποτέ οι fashion lovers, παρουσιάζοντας τα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η μεγάλη ποικιλία στις γραμμές, τα σχέδια και τα χρώματα μας χαρίζουν την δυνατότητα να τα επιλέγουμε συχνά ενώ παράλληλα τα it girls δε χάνουν την ευκαιρία να μας παρουσιάζουν συνεχώς φρέσκιες ιδέες που δε βλέπουμε την ώρα να μιμηθούμε.

Αν επιθυμείτε να ανανεώσετε την εικόνα σας και να δημιουργήσετε πετυχημένα και ασφαλή layerings, συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τους πιο statement blazer συνδυασμούς.

Jeans

blazer-2.jpg

O πιο συχνός και σίγουρος τρόπος για να παρουσιάσετε ένα μοντέρνο και ολοκληρωμένο σύνολο με βασικό στοιχείο το σακάκι σας, τότε αυτός είναι χωρίς σκέψη μαζί με το τζιν παντελόνι σας. Τις περισσότερες φορές το απλό είναι και το πιο όμορφο, γι’ αυτό δε χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Προσθέστε ένα λευκό button up shirt ή ένα t-shirt μαζί με ballet shoes ή loafers και είστε έτοιμες. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις all the way, τότε κινηθείτε σε leather blazer.

Dress

blazer-1.jpg
Image source: @leoniehanne

Θέλετε να φορέσετε ένα πιο ελαφρύ φόρεμα αλλά η θερμοκρασία δε σας το επιτρέπει; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι με το σωστό layering και τους κατάλληλους συνδυασμούς, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Επιλέξτε το silk dress σας μαζί μ΄ένα oversized blazer και chunky sole boots για καθημερινά και stylish σύνολα, head to toe. Ολοκληρώστε τη μοντέρνα εικόνα σας μ’ ένα it coat και statement bag.

One piece

blazer-5.jpg
Style du monde

Σε περίπτωση που έχετε ανάγκη από ανανέωση και θέλετε να κάνετε τη διαφορά, εμείς σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Επιλέξτε το σακάκι σας ως το βασικό στοιχείο της εικόνας σας. Ανάλογα τι γραμμή του μπορείτε να το δώσετε και το χαρακτήρα που επιθυμείτε. Αν είναι πολύ φαρδύ, προσθέστε μία ζώνη στη μέση σας και φορέστε το σα φόρεμα. Plus, το πιο κοντό και στενό μπορείτε να το συνδυάσετε μ’ ένα biker short κι ένα ζευγάρι Wellington boots. Δεν είναι ανάγκη να επενδύσετε σε καινούριο, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε του συντρόφου, του αδερφού ή του πατέρα σας.

Total way

blazer-4.jpg
Image source: @streetstylestars

Δεν υπάρχει κάτι πιο “fun” και εκκεντρικό από το να δημιουργούμε και να παρουσιάζουμε total colour looks. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα αφήστε για λίγο τα ουδέτερα χρώματα στην άκρη και επιλέξτε έντονα. «Παίξτε» με πολλούς και διάφορους τόνους των bold colours, όπως είναι το κόκκινο ή το μοβ. Συνδυάστε το σακάκι σας μ’ ένα loose pant, button up shirt και iconic shoes. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας και δοκιμάστε νέες ιδέες που θα ανανεώσουν τόσο το στιλ όσο και και την ψυχολογία σας.

T for trends

blazer-3.jpg

Αν είστε λάτρεις των τάσεων και επιθυμείτε να τις ακολουθείτε κατά γράμμα τότε θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιους συνδυασμούς «κλειδιά» που θα σας εξασφαλίσουν μία πετυχημένη και fashionable εμφάνιση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επενδύστε σ’ ένα two tones blazer όπως είναι το μπεζ με το γκρι και συνδυάστε το με leather pants και chunky sole boots. Μόλις έχετε «παντρέψει» τρεις από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής περιόδου που όλοι ξεχωρίζουμε.

1

Single breasted velvet blazer

Etro, IntervistaBUY HERE

2

Single-breasted crepe blazer

Alexander McQueen, Luisaworld.comBUY HERE

3

Dark grey tailored blazer

The Attico, Nomaconcept.comBUY HERE

4

Oversized jacket

H&MBUY HERE

5

Flared sleeves wool blazer

Oceanid, ZEUS + ΔΙΟΝΕBUY HERE

6

Wool and cashmere blazer

MaxMaraBUY HERE

7

Blazer

Twin-Set, Appoloniapolitia.grBUY HERE

Πηγή: glow.gr