ΣΠΟΡ

«Χαμηλό εμπόδιο» ο Βόλος για τον ΠΑΟΚ

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε στον Βόλο με 2-0 την ομώνυμη ομάδα, παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα για 43η συνεχή αγώνα και πέρασε στην πρώτη θέση, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο χρονικά χθεσινόπαιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι είχαν εξαρχής σημαντικό μειονέκτημα, καθώς δεν είχαν διαθέσιμους τους έξι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτούς ως δανεικοί από τον «Δικέφαλο», δηλαδή τους Μυστακίδη, Μελίσσα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Λύρατζη και Τσαούση .

Οι πρωταθλητές, που είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, έφτασαν στο 0-1 στο 29΄ με κεφαλιά του Λημνιού, ύστερα από σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα «κλείδωσε» τη νίκη στο 74ο λεπτό με τα αλά Πανένκα πέναλτι που εκτέλεσε ο Πέλκας και το οποίο καταλογίστηκε από τον διαιτητή Ευαγγέλου σε μαρκάρισμα του Δημόπουλου στον Λημνιό.

Ο νεοφώτιστος Βόλος, που παραμένει με μία νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες του και προέρχεται από τέσσερις συνεχείς ήττες, παραμένει στους 9 βαθμούς, που είχε συλλέξει στην αρχή του πρωταθλήματος.