ΣΠΟΡ

«Τρόικα» στην κορυφή της Super League 2

Ένα γκολ του Καπνίδη στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων (!) έδωσε στην Ξάνθη τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ιωνικό, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στη της Super League 2.

Η ομάδα της Θράκης ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τα Τρίκαλα που επικράτησα, επίσης στην έδρα τους, του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 (52΄ Σταματής).

Την τρόικα της κορυφής συμπληρώνει ο Λεβαδειακός, που πάντως δεν απέφυγε την απώλεια στην έδρα του με αντίπαλο τα Χανιά, με τους Κρήτες να αποσπούν ισοπαλία 1-1.

Τα Χανιά, που είχαν και χαμένο πέναλτι (Διαμαντόπουλος) στο 36ο λεπτό, προηγήθηκαν με τον Μπραμπίγια στο 27΄ και οι «πράσινοι» της Βοιωτίας ισοφάρισαν με τον Λιάγκα στο 77΄.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με γκολ του Μπάτροβιτς στο 9΄ απέναντι στον Διαγόρα, στη Ρόδο, αλλά η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» πήρε βαθμό (1-1) ισοφαρίζοντας με τον Ντοριβάλ στο 34΄.

Στην Κρήτη, ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε δύο φορές, με τον Δεινόπαπα (9΄) και τον Δούμτσιο (37΄), για να απαντήσουν ισάριθμες φορές οι Λασιθιώτες, στο 29ο λεπτό με πέναλτι του Ντάλα Κόστα και στο 40ό με τον Γκίνη.

Ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Εργοτέλη αναβλήθηκε.