ΣΠΟΡ

Πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το ρόστερ του Ολυμπιακού θέση προς θέση.

· Πώς έχει διαμορφωθεί λοιπόν αυτή την στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού; Οι 31 (+2 νεαροί γκολκίπερ) παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του!

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης

Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Κούτρης, Φοντέ Καμαρά

Σεμέδο, Μεριά, Σισέ, Αβραάμ, Μπα, Μάρκοβιτς, Βούκοβιτς, Μπανανά

Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά

Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπενζιά, Σουντανί, Λοβέρα

Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Χριστοδουλόπουλος

Γκερέρο, Ελ Αραμπί

· Από τους 31 παίκτες (χωρίς να υπολογίζουμε τους δύο πιτσιρικάδες γκολκίπερ), είναι δεδομένο ότι κάποιοι πρέπει να φύγουν, αφού ο Μαρτίνς δεν θέλει να έχει τόσους πολλούς στην καθημερινότητα του στο Ρέντη. Ο Μπανανά, άλλωστε, ήδη είναι από την αρχή εκτός ομάδας κι έκανε προπόνηση με τους άλλους παίκτες εκτός πλάνων, που έφυγαν δανεικοί, όπως και τον νεαρό αριστερό μπακ Φοντέ Καμαρά, που λογικά θα δοθεί κι αυτός κάπου δανεικός έως μεθαύριο.

· Συζήτηση γίνεται για την παραχώρηση και του Βούκοβιτς, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά. Ακόμη κι έτσι, να φύγουν δηλαδή οι τρεις, μένουν 28. Εκ των οποίων ο Φορτούνης επιστρέφει γύρω στον Φλεβάρη κι ο Λάζαρος είναι ήδη υπό επιστροφή και σε ένα μήνα λογικά θα αρχίσει να υπολογίζεται.

· Μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λάρισα έμειναν οι Μπα, Μάρκοβιτς, κάτι λογικό πάντως, καθότι συνολικά υπάρχουν οκτώ στόπερ!

· Κι ενώ οι μεταγραφές τελειώνουν απόψε, οι παραχωρήσεις παικτών στο εξωτερικό τελειώνουν τη Δευτέρα. Άρα, υπάρχουν 48 ώρες στις οποίες μπορεί να προκύψουν ειδήσεις σε αυτό το μέτωπο. Περισσότερο ή λιγότερο δυνατές…

Πηγή: sport-fm.gr