ΣΠΟΡ

Ξέσπασε στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ άφησε γρήγορα πίσω του το βαρύ 0-3 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την περασμένη Τετάρτη κι επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με το συντριπτικό 5-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Ο «Δικέφαλος» δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ έφτασε τον Άρη στην τρίτη θέση, βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη και στο -12 από τον Ολυμπιακό, με παιχνίδι περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, άργησε να πάρει μπροστά, αλλά άνοιξε το σκορ στο 39΄, όταν από ασίστ του Ζίφκοβιτς ο Μουργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ.

Στην επανάληψη, με την προσθήκη του Ελ Καντουρί, ο «Δικέφαλος» έγινε επιθετικότερος και στο 51΄ απλοποίησε την κατάσταση φτάνοντας στο 2-0, με κεφαλιά από τον άλλο Αυστριακό της ομάδας, τον Σβαμπ, στη σέντρα του Ροντρίγκο.

Στο 56΄ ο Τζόλης πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του και «κλείδωσε» τη νίκη, μετά από τη δεύτερη ασίστ του Ροντρίγκο και στο 61΄ ήταν η σειρά του Σφιντέρσκι να σκοράρει και να επιστρέψει στα γκολ, από ασίστ του Ελ Καντουρί.

Ο Πολωνός ήταν ο σκόρερ και του πέμπτου γκολ στο 90΄ όταν από προσπάθεια του Ελ Καντουρί, αν και πεσμένος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, για πέμπτη φορά.