ΣΠΟΡ

Νίκη με αποδοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξαναβρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Βόλου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής που τον έφερε στους 52 βαθμούς και το +1 από τον Ολυμπιακό.

Μια νίκη ισχνή και δύσκολη, πάντως, που προκάλεσε τη «μουρμούρα» της εξέδρας από ένα σημείο και ύστερα, για να καταλήξει τελικώς σε αποδοκιμασίες για την απόδοση της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, στο τέλος της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν «μουδιασμένα» και ως εκ τούτου χρειάστηκε να δείξει το χρονόμετρο 33 λεπτά αγώνα για την πρώτη τελική και ταυτόχρονα καλή ευκαιρία τους, όταν ο Αουγκούστο από σέντρα του Βιεϊρίνια, έπιασε κεφαλιά από καλή θέση αλλά αστόχησε.

Με την ίδια χαλαρότητα εκ μέρους των γηπεδούχων ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Βιεϊρίνια να αστοχεί στο 51΄ και τους Θεσσαλούς να απαντούν στο 52΄ με τον Μάντζη, που από πλάγια θέση σούταρε άστοχα.

Προϊόντος του χρόνου οι γηπεδούχοι φορτώνονταν με άγχος, αλλά στο 58΄ το μαρκάρισμα του Τσαούση στον Λημνιό έστειλε τον Βιεϊρίνια να σταθεί απέναντι στον Γκαραβέλη και να ευστοχήσει από τα 11 βήματα για το 1-0, που έμελλε να μείνει ως το τέλος.

Ο Βόλος πλησίασε στην ισοφάριση στο 61΄, όταν στην απόκρουση του Ζίφκοβιτς ο Τσοκάνης σούταρε και απομάκρυνε ο Βαρέλα σε κόρνερ, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε με νέο (άστοχο) σουτ στο επόμενο λεπτό.

Μετά το 75΄ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τον «Δικέφαλο», που δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα. Το τέλος του αγώνα βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή, αλλά η απογοήτευση των οπαδών για την εικόνα έφερε αποδοκιμασίες.