ΣΠΟΡ

Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ, στις 22/08 ορίστηκε η δίκη του

Ελεύθερος είναι από το Σάββατο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, μετά την αναβολή της δίκης που ζήτησε κι έλαβε. Η διαδικασία ορίστηκε για τις 25 Αυγούστου.

Μετά από ένα 24ωρο κράτησης, εξαιτίας της συμπλοκής στην οποία συμμετείχε και ο αμυντικός των «μπέμπηδων» σε σοκάκι της Μυκόνου, ο παίκτης απολογήθηκε στον εισαγγελέα της Σύρου.

Ο 27χρονος διεθνής με την Εθνική Αγγλίας μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη του, όμως, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε ο Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο της Τρίτης μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που επικαλείται το Cyclades24, ο Μαγκουάιρ θα παραμείνει σε ξενοδοχείο της Ερμούπολης. Το θέμα της σύλληψής του μονοπώλησε όπως είναι φυσιολογικό τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου το Σάββατο με την «Daily Mail», μεταξύ άλλων, να χαρακτηρίζει το περιστατικό «ντροπή».