ΣΠΟΡ

Διαμαντόπουλος: «Βγάλαμε ψυχή και αντίδραση, όλοι μαζί μια γροθιά να κερδίσουμε και τον ΠΑΣ»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στάθηκε στα οφέλη του Άρη, βαθμολογικά και ψυχολογικά, από το «διπλό» στην Ξάνθη, ενώ έκανε έκκληση στον κόσμο για μαζική υποστήριξη στο ματς με τα Γιάννενα.

Το… τερπνό μετά του ωφελίμου κατάφερε να συνδυάσει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στο  ματς του Άρη με την Ξάνθη, καθώς κι αυτός ήταν βασικός και η ομάδα του κέρδισε. Γεγονός που χαροποίησε τον 30χρονο επιθετικό των «κιτρινόμαυρων», όπως φάνηκε και από τα λεγόμενά του…

Αναλυτικά όσα είπε ο Διαμαντόπουλος:

Για το αν το χθεσινό ματς ήταν… τελικός: «Δεν το συζητάμε. Καθημερινά λέγαμε ότι είναι πρόωρος τελικός. Θέλαμε το ματς για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Νομίζω ότι βγάλαμε ψυχή και χαρακτήρα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».
Για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα. Πέρασα δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Όταν συνοδεύεται και με νίκη, είναι το καλύτερο για σένα και ειδικά σε μια τέτοια στιγμή που η ομάδα χρειαζόταν τους βαθμούς».

Για το αν οι παίκτες έπαιξαν για τον προπονητή:
 «Σίγουρα -μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας- κάναμε πολύ κακές εμφανίσεις. Έχουμε μεγάλο μερίδιο για τις κακές εμφανίσεις. Θέλαμε να κερδίσουμε πάση θυσία το σημερινό παιχνίδι. Βγάλαμε ψυχή και αντίδραση. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής για να έχει αντίκρισμα αυτό το “διπλό”. Αλλιώς θα έχουμε πάλι πισωγύρισμα και γκρίνια. Δεν το θέλουμε αυτό».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας:
 «Όταν είναι μια καινούρια ομάδα που έχει “χτιστεί” το καλοκαίρι με κάποιες χειμερινές μεταγραφές είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Είναι λογικό να παίζουμε σε άλλα παιχνίδια καλύτερα και σε άλλα χειρότερα. Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν το δικαιολογώ και ούτε θέλω να το ξαναδώ. Νομίζω ότι αν παρουσιαζόμαστε έτσι με ψυχή και πάθος, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η ομάδα».

Για τους πανηγυρισμούς μαζί με τον κόσμο: «Ήμασταν πολύ πιεσμένοι. Νιώθουμε την φυσιολογική δυσαρέσκεια και γκρίνια του κόσμου. Την καταλαβαίνουμε. Αρχής γενομένης από σήμερα να γυρίσουμε το κλίμα και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας την Κυριακή με τα Γιάννινα. Όλοι μια γροθιά».