ΣΠΟΡ

Γιώργος Μπόγρης: Το νέο… σόου στο ΟΑΚΑ σε Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Είναι μια από τις περιπτώσεις αθλητών που έχουν γίνει… κόκκινο πανί για τους αντιπάλους, όχι όμως για τα εντός παρκέ κατορθώματα αλλά για την συνολική του συμπεριφορά. Ο Γιώργος Μπόγρης κάθε φορά που πατάει το παρκέ του ΟΑΚΑ τραβάει σαν… μαγνήτης τις αποδοκιμασίες, κάτι που φαίνεται πως δεν τον… χαλάει και τόσο αφού σε αρκετές περιπτώσεις είναι ο ίδιος που προκαλεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον βάλουν στο στόχαστρο, στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τελευταίο παράδειγμα, το ντέρμπι της Κυριακής (18/11) όπου ο Γιώργος Μπόγρης έδωσε ένα ακόμα… ρεσιτάλ στο ΟΑΚΑ. Όχι, φυσικά, στο παρκέ αφού εκεί βρέθηκε μόλις για 7’30’’ μετρώντας 2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος, 1 κερδισμένο φάουλ και 3 κατά. Ειδικότερα το καλάθι που πέτυχε, έχοντας 1/2 προσπάθειες συνολικά, το πανηγύρισε σαν να σκόραρε σε… τελικό Champions League.

Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό που έκανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ασχοληθεί μαζί του. Ο σέντερ του Ολυμπιακού από το ζέσταμα είχε αρχίσει να κάνει τα… δικά του, χαιρετώντας προς την κερκίδα, γελώντας ειρωνικά και κάνοντας διάφορες χειρονομίες. Κινήσεις που συνέχισε και ενώ ήταν στη, συνηθισμένη, θέση του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Κάπως έτσι ανάγκασε τον κόσμο στο φινάλε να τραγουδά εν χορώ «Βάλτε μέσα τον Μπόγρη» σε ένα ακόμα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ…

Πηγή: onsports.gr