ΣΠΟΡ

Έκλεισε Μιλουτίνοβ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έφτασε κοντά στο να υπογράψει στους Ρώσους το καλοκαίρι του 2019, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Αυτή την φορά, όμως, τα πράγματα ξελείχθηκαν εντελώς διαφορετικά και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστική.

Παρά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (6/02) οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έφυγαν… με άδεια χέρια από την Ελλάδα, αντίθετα, εξασφάλισαν το οκ του παίκτη σε συνάντηση που είχαν με τον εκπρόσωπό του.

Το συμβόλαιο του 25χρονου σέντερ από το Νόβι Σαντ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και μένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με την ομάδα της αρεσκείας του. Αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, στην οποία αγωνίζονται τρεις πρώην «ερυθρόλευκοι», ο Κάιλ Χάινς, ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Το ποσό που προσφέρει η ΤΣΣΚΑ στον Μιλουτίνοβ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι απαγορευτικό για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ενώ ακόμη κι αν μπορούσαν να ματσάρουν την προσφορά του Βατούτιν, η επιθυμία του Μιλουτίνοβ είναι να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του… μακριά από το ΣΕΦ.