ΤΕΧΝΕΣ

«Milky Way»: Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου

«Milky Way»: Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου

Παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τη σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Series Mania

Τα πράγματα βαίνουν καλώς τελευταία για την ελληνική τηλεοπτική παραγωγή, αν κρίνει κανείς από το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που βρίσκεται πλέον στην πλατφόρμα του Netflix αλλά και το «Milky Way», την επερχόμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου που αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Series Mania μέσα στον Μάρτιο, ως η πρώτη ελληνική σειρά που πηγαίνει στο εν λόγω φεστιβάλ.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, λοιπόν, κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser από αυτήν για να πάρουμε μία γεύση από όσα θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η σειρά εκτυλίσσεται σε μία μικρή ορεινή πόλη και ακολουθεί την ιστορία της Μαρίας, μιας 17χρονης που έχει όνειρο να γίνει χορεύτρια. Τα φτερά της όμως κόβονται όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, Τάσο, για τον οποίο η ζωή μοιάζει να έχει κολλήσει στο βενζινάδικο στο οποίο δουλεύει.

Σύντομα όμως θα έρθει στη ζωή της κοπέλας ο νέος συμμαθητής της Τζο, που είναι non binary, και αυτή η συνάντηση θα ξεκλειδώσει και στους δύο έναν νέο κόσμο, γεμάτο περιπέτειες.

Στο καστ της σειράς βρίσκουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα νέων αλλά και παλαιότερων Ελλήνων ηθοποιών: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Μαρία Μαμούρη, Αλέξανδρος Βούλγαρης θα παρελάσουν από την οθόνη.

Η σειρά γυρίστηκε σε διάστημα 7 μηνών και θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Πηγή: kathimerini.gr