ΤΕΧΝΕΣ

«Carl’s Date»: O Καρλ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

«Carl's Date»: O Καρλ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η Pixar Animation Studios παρουσίασε ένα teaser διάρκειας 30 δευτερολέπτων για τη νέα ταινία μικρού μήκους «Carl’s Date», φέρνοντας ξανά στη μεγάλη οθόνη τους δύο αγαπημένους χαρακτήρες από την τρυφερή ταινία «Up».

Σημειώνεται ότι η ταινία του 2009 ακολουθούσε τον Καρλ Φρέντρικσεν, έναν ηλικιωμένο χήρο να ταξιδεύει στη Νότια Αμερική με τον 8χρονο Ράσελ, δένοντας χιλιάδες μπαλόνια στην καμινάδα του σπιτιού του προκειμένου να εκπληρώσει μια υπόσχεση που έδωσε στην αείμνηστη σύζυγό του Έλι.

Με την φωνή του Κώστα Βουτσά στην ελληνική μεταγλώττιση, η ταινία απέφερε στα ταμεία παγκοσμίως 735 εκατομμύρια δολάρια. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ και βραβευμένου με Έμμυ, Μπομπ Πίτερσον, το «Carl’s Date» αυτή τη φορά ακολουθεί τον Καρλ και το σκυλάκι του Νταγκ, που τώρα φοράει κολάρο και μετατρέπει τις σκέψεις του σε λόγια, να βγαίνει ραντεβού με «μισή καρδιά».

Η ταινία θα κάνει το ντεπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν την προβολή της πρωτότυπης ταινίας μεγάλου μήκους «Elemental» σε σκηνοθεσία Πίτερ Σον. Η παραγωγή είναι της Ντενίς Ρέαμ σε μουσική του Τόμας Νιούμαν και διαδραματίζεται στην Element City, με τους κάτοικους της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα να ζουν μαζί.