ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Ανδραβίδα: Ποιον ψάχνει η αστυνομία για τη νεκρή οικογένεια

Φονικό στην Ανδραβίδα: Ποιον ψάχνει η αστυνομία για τη νεκρή οικογένεια

Τα σενάρια που επεξεργάζεται η αστυνομία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα με θύματα έναν 32χρονο πατέρα, μια 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους.

Οι αρχικές αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εγκαταλείφθηκαν γρήγορα, καθώς όπως αναφέρει το Patrisnews, οι ενδείξεις πλέον κάνουν λόγο για μία τετραπλή δολοφονία, καθώς μέχρι στιγμής στο σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι κάποιο όπλο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε το «Πρώτο Θέμα», οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας σκοτώνοντας το ζευγάρι και τα δύο παιδιά του και αφήνοντας ζωντανό το επίσης ανήλικο παιδί που είχε αποκτήσει μαζί του η πρώην σύζυγός του.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Patrisnews, oι έρευνες των αρχών εστιάζουν και σε έναν 62χρονο, κάτοικο Ανδραβίδας ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με τον 32χρονο, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Η αστυνομία επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Τετάρτης 2/3 οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού.

Το ένα παιδί, ηλικίας 3 ετών, βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ενώ το άλλο παιδί, ηλικία 2 ετών, εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Στη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/3 βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.