ΜΟΔΑ

Φθινόπωρο και κομψότητα

Φθινόπωρο και κομψότητα

Τα κομμάτια που θα χαρίσουν κομψότητα στα φθινοπωρινά σας σύνολα

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, από το πιο formal μέχρι το πιο casual, η κομψότητα είναι το Α και το Ω σε όλες τις εμφανίσεις. Τα κομμάτια που επιλέγουμε θα πρέπει να τα φροντίζουμε συστηματικά, να μην έχουν φθορές αλλά και να χαρακτηρίζονται από ποιότητα και υψηλή αισθητική. Όσο βαδίζουμε προς τον χειμώνα, τα πρωινά γίνονται όλο και πιο μουντά και «δύσκολα», γι’ αυτό πολλές φορές επιλέγουμε να φορέσουμε ότι βρούμε πιο γρήγορα. Παρόλα αυτά υπάρχουν μικρά και εύκολα styling tips, τα οποία αν τα εφαρμόσετε θα δείτε μοναδικά αποτελέσματα.

Statement knit

Φθινόπωρο και κομψότητα

Image source: @vasilikital_

Η αποτελεσματικότητα και η ευελιξία του θα σας φτιάξουν τη διάθεση, ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες. Οι fashion gurus δεν μπορούν να τα αποχωριστούν, διότι έχουν τη μαγική ικανότητα να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να τους δώσετε. Σίγουρα οι φωτεινές αποχρώσεις θα προσφέρουν πόντους στην εμφάνισή σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι τα γήινα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Δημιουργήστε ένα tonal look, με έμπνευση από την Olivia Palermo, συνδυάζοντας ένα tailored trouser και πουλόβερ σε neutrals.

Chunky boots

Image source: @whowhatwear

Οι μπότες και κυρίως τα μποτάκια με την τρακτερωτή σόλα είναι για ακόμα ένα φθινόπωρο must προσθήκη κάθε συλλογής. Το μυστικό σ΄αυτήν την κατηγορία είναι βρείτε το σχέδιο εκείνο, το οποίο ναι μεν θα χαρακτηρίζεται από chunky sole αλλά το επάνω μέρος τους θα είναι πιο λεπτεπίλεπτο, έτσι ώστε να κολακεύει τη σιλουέτα σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε πραγματικά με τα πάντα, από tailored pants και jeans, μέχρι φορέματα και mini skirts. Η μαύρη εκδοχή τους θα σας χαρίσει περισσότερη πρακτικότητα.

Oversized coat

Μιλώντας για τη Fall/Winter 2022 season δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά στις oversized σιλουέτες, οι οποίες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Όταν λοιπόν πρόκειται για πανωφόρια, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από μία slouchy, μακριά εκδοχή που θα προσφέρει ευελιξία και σίγουρα μια ανεπιτήδευτη cool διάθεση. Οι επιλογές είναι πολλές, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εμείς σας προτείνουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να κινηθείτε σε μαύρα, γκρι και μπλε σκούρα σχέδια για να μπορείτε να τα φοράτε όλες τις ώρες.

Wide leg jeans

Τα τζιν παντελόνια βρίσκονται πάντα πρώτα στις επιλογές μας. Τη φετινή σεζόν, τα skinny μπαίνουν για λίγο στην άκρη και τη θέση τους έρχονται να πάρουν οι φαρδιές σιλουέτες, οι οποίες τη φετινή σεζόν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Τα πιο κολακευτικά; Τα ψηλόμεσα, που αγκαλιάζουν και τονίζουν τη μέση, με το χαλαρό τελείωμα, τα οποίο κάνει το σώμα μας να φαίνεται πιο ψηλό. Προσθέστε ένα πουκάμισο, ένα statement outerwear κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα περισσότερο.

Shoulder bag

Image source: @ariviere

H mini shoulder bags μετατράπηκαν σε must του καλοκαιριού αλλά τη Fall/Winter season, η ανάγκη να έχουμε περισσότερα από τα απαραίτητα μαζί μας βρίσκεται στο επίκεντρο. Έτσι, οι λίγο μεγαλύτερες τσάντες ώμους είναι μια από τις κύριες προσθήκες της περιόδου που διανύουμε αλλά και των μηνών που έρχονται. Προσθέστε διαχρονικότητα στη γκαρνταρόμπα σας, επιλέγοντας καφέ, ταμπά και μαύρες αποχρώσεις για κάθε στιγμή της ημέρας.

Πηγή: glow.gr