Uncategorized

Φετφατζίδης: Παίζουμε σαν ήρωες

Ο Γιάννης Φετφατζίδης χαρακτήρισε ηρωική την προσπάθεια των παικτών του Άρη, μίλησε για τη δική του εξαιρετική χρονιά αλλά κι αυτή που ακολουθεί για την ομάδα.

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε τη διαφορά στη… μάχη της Κρήτης με το γκολ που σημείωσε. «Ήταν εξαιρετικό γκολ από την αρχή μέχρι και το τέλος. Προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ για τέτοιες φάσεις, στην κατοχή της μπάλας, στις πάσες, στον τρόπο διαχείρισης της ατομικής ποιότητας. Είμαστε χαρούμενοι που βγάλαμε αυτό το γκολ», είπε. Και αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στη χρονιά.

«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι ποιοτική ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά το ίδιο ισχύει και για μας. Θεωρώ ότι η χρονιά μας είναι πετυχημένη. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά προβλήματα, αυτό δεν είναι ιδανικό, αλλά είμαστε εδώ, παίζουμε σαν ήρωες και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να κερδίζουμε παιχνίδια».

Ρωτήθηκε για τη μεταγραφή (στην Αλ Αΐν) που χάλασε, την επιστροφή του αλλά και το ενδεχόμενο αποχώρησης στο τέλος της χρονιάς. «Αν φύγω, θα φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Άρης με βοήθησε πολύ, εκτιμώ ότι ανταποκρίθηκα στην πίστη που έδειξε σε μένα κι αν φύγω οι αναμνήσεις θα είναι εξαιρετικές. Πάντως, έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο», είπε.

Ερωτηθείς για τη φετινή χρονιά (σε ατομικό επίπεδο) αλλά και την επόμενη για τον Άρη, είπε: «Πράγματι, είναι από τις πιο γεμάτες χρονιές μου. Σε ότι αφορά την επόμενη χρονιά, ο Άρης θα είναι διαφορετική ομάδα. Θα έλεγα ότι το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στην επόμενη χρονιά, ασχέτως του ότι ο καθένας προσπαθεί να δώσει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Η συνέχεια θα είναι διαφορετική για την ομάδα καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές».