ΜΟΔΑ

Το παρελθόν της Chanel μέσα από το νοσταλγικό trailer της συλλογής Cruise 2022/23

Το παρελθόν της Chanel μέσα από το νοσταλγικό trailer της συλλογής Cruise 2022/23

Η Virginie Viard, καλλιτεχνική διευθύντρια της CHANEL, προσκάλεσε τη Sofia και τον Roman Coppola να δημιουργήσουν ένα trailer γεμάτο νοσταλγικά στιγμιότυπα από την πλούσια ιστορία του ιστορικού οίκου.

Ένα κολλάζ φωτογραφιών, θρυλικών προσώπων και τοποθεσιών συνθέτει το φιλμ για τη συλλογή Cruise 2022/23, η οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου στο Πριγκιπάτο του Μονακό, στο ξενοδοχείο Monte-Carlo Beach Hotel.

Οι εμβληματικές λήψεις της Gabrielle Chanel στη Γαλλική Ριβιέρα παρουσιάζονται καρέ-καρέ μαζί με τις καμπάνιες που λάτρευε να φωτογραφίζει ο Karl Lagerfeld στο Μονακό, ενώ ακολουθούν μοναδικές λήψεις της Grace Kelly με tweed κοστούμι, της Linda Evangelista και της Christy Turlington σε καμπάνια από τα ’90s, της Charlotte Casiraghi, αλλά και της μητέρας της, Caroline, φωτογραφημένης στο Πριγκιπάτο από τον Helmut Newton ή τον Andy Warhol.

Οι στιγμές-θησαυροί εναλλάσσονται με θεαματικές εικόνες από τοποθεσίες του Μόντε Κάρλο όπως η βίλα του Karl, το Grand Prix του Μονακό, η Villa La Vigie και το ξενοδοχείο Monte-Carlo Beach Hotel. Πέρα από τις θρυλικές προσωπικότητες του παρελθόντος, στο trailer πρωταγωνιστούν η ηθοποιός και ambassador του οίκου Chanel Lyna Khoudri και τα μοντέλα Blesnya Minher, HyunJi Shin, Mariam de Vinzelle και Vivienne Rohner.

ΔΕΙΤΕ τη συλλογή CHANEL Cruise 2022/23 στο chanel.com

Aκολουθεί το trailer της συλλογής CHANEL Cruise 2022/23:

Πηγή: marieclaire.gr