ΜΟΔΑ

Το μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

Το μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

Πολλές φορές ανάλογα την προσωπικότητα κάποιου, τον χαρακτήρα του και τις ιδιαιτερότητές του μαντεύουμε το ζώδιό του.

Ανάλογα το ζώδιο, την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά του καθενός, επιλέξαμε παρακάτω το ιδανικό χρώμα για μανικιούρ. Το χρώμα που θα ταιριάξει απόλυτα με το ωροσκόπιό σας δεν αποκλείεται να είναι ήδη το αγαπημένο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά θα είναι τα μανικιούρ που θα επιλέξουμε τις πρώτες μέρες της άνοιξης

Κριός

Το χρώμα σας είναι το κλασικό κόκκινο, άλλωστε ταιριάζει και με το ελεύθερο πνεύμα σας. Αν ωστόσο θέλετε κάτι πιο ήπιο επιλέξτε ένα παστέλ ροζ ή ένα απαλό levander.

Ταύρος

Θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας και δεν σας αρέσει να πειραματίζεστε, ακόμα και αν αυτό είναι το χρώμα των νυχιών σας. Το γαλλικό είναι ιδανικό για εσάς αλλά και οι απαλές nude αποχρώσεις. Από την άλλη δε λέτε ποτέ όχι σε ένα σκούρο burgundy χρώμα.

Δίδυμοι

Θέλετε να μαγνητίζετε την προσοχή όλων ακόμα και στο χρώμα των νυχιών σας. Σας αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις γι’ αυτό ποτέ δε λέτε όχι στο κερασί αλλά και στο σκούρο πράσινο.

Καρκίνος

Σας αρέσουν οι επιλογές που δεν είναι συνηθισμένες. Γεωμετρικά σχέδια, βερνίκια με glitter ή ακόμα και τα χρώματα που γίνονται με μαγνήτη αποτελούν αγαπημένες σας επιλογές.

Λέων

Δε σας ξεφεύγει τίποτα, και ιδιαίτερα τα trends. Για φέτος λοιπόν τα ημιδιάφανα, καθώς και οι σοκολατί αποχρώσεις είναι must.

Παρθένος

Είστε τρομερά δραστήριοι και κοινωνικοί. Τα χρώματα των νυχιών σας θέλετε να έχουν αναφορές στη γη, γι’ αυτό οι επιλογές ξεκινούν από το φυσικό, μέχρι το γλυκό σοκολατί. Βέβαια δεν αντιστέκεστε και στο κλασικό κόκκινο.

Ζυγός

Η δυναμικότητα είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει. Δεν αντιστέκεστε ποτέ στο κατακόκκινο χρώμα των νυχιών σας, ενώ προτιμάτε τα ημιμόνιμα χρώματα, τα οποία παραμένουν στη θέση τους ό.τι κι αν κάνετε.

Σκορπιός

Σας αρέσουν σχεδόν όλα, δε βάζετε όρια στο μανικιούρ σας. Από τις κλασικές αποχρώσεις του κόκκινου, του μπεζ και του μαύρου, μέχρι το μοντέρνο πράσινο, μπλε ακόμα και πορτοκαλί.

Τοξότης

Είστε εξωστρεφείς και μυστήριοι ταυτόχρονα. Θα λέγαμε ότι σας ταιριάζουν οι 50 αποχρώσεις του γκρι, άλλωστε κάποιες φορές ταυτίζεστε με αυτό τον ρόλο.

Αιγόκερως

Ο ρομαντισμός σας χαρακτηρίζει. Τα χρώματά σας βρίσκονται σε μία παστέλ παλέτα. Από το βιολετί, μέχρι το απαλό ροζ και το έντονο μωβ υπάρχουν αρκετά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε.

Υδροχόος

Περισσότερο κάνετε focus στα μη τοξικά βερνίκια παρά στα χρώματα. Αναζητάτε βερνίκια με επιγραφή cruelty-free και αγαπάτε ιδιαίτερα τα organic βερνίκια νυχιών.

Ιχθείς

Εμπιστεύεστε τη γνώμη των γύρω σας, γι’ αυτό πάντα ρωτάτε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας. Σας αρέσουν όλα και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να βάψετε ακόμα και διαφορετικό χρώμα κάθε σας δάχτυλο.

Πηγή: bovary.gr