ΜΟΔΑ

Τονίστε το βλέμμα σας με 4 απίθανα & εύκολα eye makeup looks που ταιριάζουν σε όλες

Και πώς θα τα πετύχετε!

Η εφαρμογή μάσκας στο πρόσωπο ως «ασπίδα» προστασίας για τον κορωνοϊό αποτελεί πραγματικότητα, που κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πότε ακριβώς θα τελειώσει. Από το φαινόμενο maskne μέχρι τα σταθερά lip stains που δε θα βγουν με τίποτα στη μάσκα σας, θα πρέπει να φροντίσετε και για το μακιγιάζ των ματιών σας, αφού πρόκειται για μια περιοχή που μένει ακάλυπτη και άρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι σας. Οι επίδοξοι makeup artists αλλά και τα απανταχού κορίτσια του Instagram, έσπευσαν να γεμίσουν το feed μας με τις προτάσεις τους για εύκολα και όμορφα eye makeup looks, που όλες μπορούμε να δοκιμάσουμε από σήμερα κιόλας για την επόμενη βόλτα μας, όπου κι αν είναι.

Συνεχίστε το scroll down, πιάστε στα χέρια σας τα μολύβια και τα πινέλα ματιών και δημιουργήστε!

Smudgy eyeliner

ahr0ccuzqsuyriuyrnd3dy50agvjb3zldgv1ci5jb20lmkz3cc1jb250zw50jtjgdxbsb2fkcyuyrjiwmtylmkywmsuyrkrpb3jfqmvhdxr5xza4mf9szxzpc2vklthkyw4uanbn.jpg

Ένα εύκολο και γρήγορο eyeliner look, που είναι μάλιστα ιδανικό για όσες από εσάς δεν το έχετε και πολύ με το eyeliner. Πάρτε λοιπόν το προϊόν με το οποίο θα το σχηματίσετε και περιγράψτε όλη τη γραμμή του άνω βλεφάρου, σύρριζα στις βλεφαρίδες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα αρκετά μικρό πινέλο ματιών και κάντε blend τη γραμμή του eyeliner όσο είναι ακόμη νωπή. Στην ουσία αυτό που θέλουμε είναι να χαλάσουμε τη γραμμή, για να πετύχουμε ένα smudgy look. Πρόκειται για ένα εύκολο μακιγιάζ, διότι δε χρειάζεται να κάνετε τέλεια και ολόισια τη γραμμή, οπότε έτσι καμουφλάρετε και την οποιαδήποτε ατέλεια. Επίσης, αποτελεί μια εναλλακτική και γρήγορη λύση των smokey eyes. Ολοκληρώστε βάζοντας αρκετές στρώσεις από την αγαπημένη σας mascara και είστε πανέτοιμες!

Brown glitter

best-highlighters-featured.jpg

Τα smokey eyes θα είναι πάντα in στο μακιγιάζ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλους τόνους, όπως το καφέ, δημιουργώντας ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, για να χαρίσετε περισσότερη λάμψη στο eye makeup σας, μπορείτε να προσθέσετε μια καφέ σκιά με shimmer ή απλώς να βάλετε λίγο glitter πάνω από τη brown eyeshadow σας. Ολοκληρώστε με μερικές στρώσεις mascara και το eye makeup look σας είναι έτοιμο για τις μικρές σας βόλτες στο σούπερ μάρκετ ή με τον σκύλο σας!

Great lashes

7a3d95607b57e15a8cd7ccc0881b19c7.jpg

Οι μακριές, πυκνές κι έντονες βλεφαρίδες είναι το αγαπημένο μακιγιάζ κάθε γυναίκας που λατρεύει το έντονο βλέμμα, και φυσικά είναι κατάλληλο για όσες φορές βάζετε τη μάσκα σας στο πρόσωπο. Για να φαίνεται πιο ολοκληρωμένο το makeup σας, φροντίστε να έχετε σχηματίσει πολύ καλά τα φρύδια σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μια γκρι ή μαύρη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Έτσι θα δώσετε ένταση και βάθος στο βλέμμα. Ολοκληρώστε με μια mascara για όγκο και είστε πανέτοιμες!

Perfect eyebrows

how-to-beauty-four-347-homepage-1280x720.jpg

Για εσάς που επιθυμείτε να έχετε ένα διακριτικό προφίλ στο μακιγιάζ σας, και ειδικότερα σε αυτό των ματιών, τότε δεν έχετε παρά να ασχοληθείτε με τα φρύδια σας. Πιο συγκεκριμένα, επιλέξτε να σχηματίσετε πολύ φυσικά τα φρύδια σας χωρίς υπερβολές, εφαρμόστε μερικές στρώσεις από ένα eyebrow gel στο χρώμα σας και για να τονίσετε το βλέμμα σας προσθέστε λίγο άσπρο μολύβι στην εσωτερική πλευρά του ματιού σας. You’ll love it!

Πηγή: glow.gr