ΚΟΣΜΟΣ

Τι έχει συμβεί με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στη μουσική στα 17 της χρόνια, ενώ πολλοί την είχαν χαρακτηρίσει «Πριγκίπισσα της Ποπ», απέναντι στη «Βασίλισσα» Μαντόνα.

Το τελευταίο διάστημα όμως, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας για μια υπόθεση που πολλοί μάλλον αγνοούσαν, καθώς φαίνεται πως ο πατέρας της είχε πλήρη έλεγχο όχι μόνο των οικονομικών της, αλλά ουσιαστικά και της ζωής της.

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, κατέθεσε νέα έγγραφα που δηλώνουν ότι η τραγουδίστρια «συναινεί πλήρως» στον «χωρίς καμία καθυστέρηση» τερματισμό της κηδεμονίας της. Ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς, ζήτησε και αυτός να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη συμφωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η νομική ομάδα της Μπρίντεϊ θέλει να τερματιστεί η κηδεμονία «εντελώς», λέγοντας ότι «δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιο νόμιμο σκοπό».

Είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζητά να τερματιστεί η συμφωνία με δικαστικά έγγραφα, αν και είχε ζητήσει τον τερματισμό της σε ακροάσεις.

Σύμφωνα με τη αίτησή της τονίζεται ότι είναι σημαντικό για αυτήν να απομακρυνθεί ο πατέρας της, λέγοντας ότι είναι το «απαραίτητο πρώτο – και ουσιαστικό – βήμα προς την ελευθερία έτσι ώστε η αξιοπρέπειά και οι βασικές της ελευθερίες να αποκατασταθούν ».

Στις 29 Σεπτεμβρίου, θα εξεταστεί το αίτημα. «Δεν επιτρέπεται στον κ. Σπίαρς να διατηρήσει την ιδιότητα αυτή στην κόρη του για άλλη μια μέρα», αναφέρεται στην κατάθεση.

Πλήρης ο έλεγχος του πατέρα της για χρόνια

Τον Ιούνιο η 39χρονη τραγουδίστρια ζήτησε τη «ζωή της πίσω», αιτούμενη στο δικαστήριο να μην βρίσκεται πλέον υπό την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι. Υποστήριξε πως ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις. Ο πατέρας της είχε αναλάβει την πλήρη κηδεμονία της και ουσιαστικά έλεγχο της ζωής της το 2008, όταν η Σπίαρς είχε παρουσιάσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η περιουσία της ανέρχεται στα 60 εκατ. δολάρια.

Θαυμαστές της μάλιστα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα «Ελευθερώστε την Μπρίτνεϊ». Μάλιστα είχε δημιουργηθεί και αντίστοιχο hashtag #FreeBritney.

«Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι».

Υποστήριξε επίσης πως για 8 χρόνια της χορηγούσαν πολύ ισχυρά φάρμακα και ηρεμιστικά.

«Αυτό που ζητώ είναι να έχω τα δικά μου χρήματα και να τελειώσει όλο αυτό. Και να μπορώ να πάω με τον αγαπημένο μου μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Και ειλικρινά θέλω να έχω το δικαίωμα να κάνω μήνυση στην οικογένειά μου».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόκειται να έχει μια προγαμιαία συμφωνία με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι και αυτός είναι ο λόγος που θέλει τον πατέρα της ν΄ αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό γράφει το δημοσίευμα του ΑP.

Λίγο μετά τον αρραβώνα τους διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, προκαλώντας απορίες, αλλά τον επανέφερε λίγες μέρες μετά λέγοντας πως «δεν μπορούσα να μείνω μακριά για πολύ».