ΜΟΔΑ

Τα 6 χειμωνιάτικα κομμάτια που βάζουν σε προτεραιότητα οι κομψές γυναίκες άνω των 50

Εκείνο που αλλάζει στον τρόπο που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τη μόδα είναι ότι παρακολουθούν τις τάσεις με αμείωτο ενδιαφέρον, αλλά είναι πλέον πιο εκλεκτικές όσον αφορά τα κομμάτια που θα εντάξουν στην γκαρνταρόμπα τους.

Η στιλιστική ωριμότητα χαρακτηρίζεται από συνέπεια προς την προσωπική αισθητική, σε σημείο που να μην χρειάζεται καν να δοκιμάσει κανείς μια τάση για να αποφασίσει αν του ταιριάζει -οι γυναίκες με ιδιαίτερο προσωπικό στιλ γνωρίζουν ήδη καλά τα «πατήματά» τους.

Κάθε φθινόπωρο, έχοντας μόλις αποχωριστεί τα κομψά καφτάνια και τα ολόσωμα μαγιό, ρίχνουν πάντα μια ματιά στα catwalks και τα καταστήματα, όχι απλώς για να μένουν updated αλλά και «σκανάροντας» το τοπίο για συγκεκριμένα κομμάτια.

Αυτά τα κομμάτια, λοιπόν, είνα εκείνα που έχουν προνομιακή θέση στην γκαρνταρόμπα τους, εκείνα στα οποία επενδύουν και μπορεί να αγοράσουν σε παρόμοιες εκδοχές, ενισχύοντας την παρουσία τους στο ντύσιμό τους.

Το χαρακτηριστικό τους είναι βέβαια ότι είναι κλασικά -είναι τα items που προσθέτουν οι γυναίκες άνω των 30 για να προσδόσουν κομψότητα στο ντύσιμό τους και σταδιακά εδραιώνονται στην γκαρνταρόμπα τους.

Και φυσικά, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Μία chic τσάντα μεσαίου μεγέθους

Ένα κομμάτι σε γκρι/μπεζ απόχρωση

Ένα κομμάτι με δερμάτινη υφή

Ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι

Ένα κλασικό παλτό

Ένα ζευγάρι μαύρα mules

Βonus: Ένα κλασικό μαύρο φόρεμα

Πηγή: bovary.gr