ΜΟΔΑ

Τα 5 πιο σαγηνευτικά αρώματα για το καλοκαίρι

Τα 5 πιο σαγηνευτικά αρώματα για το καλοκαίρι

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που απαιτούν δροσερά αρώματα.

Ναι, μπορεί να μην είναι υποχρεωτικό να αλλάζουμε το αγαπημένο perfume μας σύμφωνα με την εποχή που διανύουμε, όμως οι νέες μεθυστικές συνθέσεις που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε σεζόν, σίγουρα μας δίνουν πολλούς λόγους για να το κάνουμε.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ελαφριές μυρωδιές που χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης έρχονται για να αντικαταστήσουν τα πιο ζεστά και πικάντικα αρώματα του χειμώνα και πίστεψέ μας, είναι αδύνατον να τους αντισταθούμε.

Κλασικά λουλούδια και ζουμερές νότες εσπεριδοειδών μας φτιάχνουν τη διάθεση, υπέροχες δροσερές μυρωδιές που κλειδώνουν μέσα τους την αύρα του ωκεανού ξυπνούν τις αισθήσεις μας…Κι όμως υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να βρούμε το άρωμα που θα συνδεθεί με τις φωτεινές ημέρες και τις χαλαρές νύχτες του καλοκαιριού. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς κάναμε την καθιερωμένη μας beauty έρευνα και βρήκαμε τις αγαπημένες μας νέες αναζωογονητικές μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις μας και μας βάζουν από τώρα σε mood διακοπών.

σαγηνευτικά αρώματα

Limited edition άρωμα, Do Son, Diptyque

Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν, το Do Son είναι ένα αγαπημένο άρωμα μεταξύ των θαυμαστών του Diptyque. Πρόκειται για μια μεθυστική σύνθεση που αιχμαλωτίζει τον απίστευτο συνδυασμό τουμπερόζας δίπλα στην παραλία και διατηρεί τη λευκή λουλουδάτη τάση σε μια μπλε δοχείο που παραπέμπει στα τιρκουάζ νερά. Ναι, αυτό το άρωμα ακόμα και άδειο μας παραπέμπει στο καλοκαίρι.

Άρωμα, Musk Noir Rore, Narciso Rodriguez

Παρά το όνομά του, το Musc Noir Rose από Narciso Rodriguez δεν έχει νότα τριαντάφυλλου. Η τουμπερόζα (που δεν ανήκει στην οικογένεια των τριαντάφυλλων) δίνει μια υπέροχη λουλουδένια αίσθηση ως μεσαία νότα. Επιπλέον περιβάλλεται από κορυφαίες νότες περγαμόντου και ροζ πιπεριού και κάτω νότες βανίλιας, σουέτ και πατσουλί για να δημιουργηθεί ένα, έντονο αλλά μεθυστικό άρωμα.

Άρωμα, De Los Santos, Byredo

Αν μιλούσαμε για ένα άρωμα που ταξιδευεί τις αισθήσεις τότε αυτό σίγουρα θα είχε το όνομα «De Los Santos». Ο Μόσχος και το κεχριμπάρι χαρίζουν μια αέρινη νότα, ενώ το φασκόμηλο και το mirabelle χρησιμεύουν στο κέντρο χωρίς να διαταράσσουν την ισορροπία. Οι μεσαίες νότες ίρις και κίστου αποτελούν μια γήινη essence που απογειώνει το άρωμα.

Άρωμα, Silk Blossom, Jo Malone

Με αυτό το άρωμα τα άνθη της φύσης είναι στην πιο ελκυστική τους μορφή. Η αισθησιακή μυρωδιά που αναδύουν τα άνθη από τα δέντρα μεταξιού ελκύει μοναδικά τα κολιμπρί και τις πεταλούδες, ενώ παράλληλα το φρέσκο βερίκοκο με μια νότα μπαχαρικών συνδυάζεται με το πουδρένιο ηλιοτρόπιο με σε ένα έντονο στρώμα από βρύα.

Άρωμα, Kologne, shield of protection, Kilian

Το άρωμα Kologne, shield of protection είναι ένας κήπος απόλυτης ευχαρίστησης, γεμάτος με φωτεινές νότες εσπεριδοειδών από πράσινο μανταρίνι και νεράντζι, οδηγώντας σε μια καρδιά από δεντρολίβανο, μέντα και νερολί. Στη βάση του αρώματος, τo εκλεπτυσμένο, ξυλώδες, ξηρό άρωμα του κέδρου ενισχύεται από μια συμφωνία από πράσινες φυτικές νότες.Με το νέο άρωμα του οίκου Kilian είναι βέβαιο πως όλες θα ζήσουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο αισθήσεις και φρεσκάδα.

Πηγή: elle.gr