ΜΟΔΑ

Τα ωραιότερα παντελόνια για ελαφριά καλοκαιρινά σύνολα

Τα ωραιότερα παντελόνια για ελαφριά καλοκαιρινά σύνολα

Έχουμε μπροστά μας πολλές ζεστές ημέρες, για αυτό από εδώ και πέρα θα προτιμούμε άνετα και ελαφριά ρούχα, ίσως σορτς ή μίνι φορέματα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια στυλ παντελονιών που επανέρχονται πάντα το καλοκαίρι.

Τα κομψά και διαχρονικά αυτά κομμάτια είναι μάλιστα εξοπλισμένα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να αντέξουν ακόμα και στις μεγαλύτερες ζέστες. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι τα πολύ φρέσκα υφάσματα, τα οποία κυμαίνονται μεταξύ βαμβακιού, λινού και ελαφρού μεταξιού. Τα φαρδιά, χαλαρά shapes δίνουν στα παντελόνια μια άνετη εφαρμογή, γιορτάζοντας την ελευθερία κινήσεων ακόμη και δίπλα στη θάλασσα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι τα χρώματα: κυμαίνονται από πολύ ελαφριές αποχρώσεις, ιδανικές για τη ζεστή εποχή μέχρι τρυφερά παστέλ και φωτεινές παλέτες σε μια σειρά από ζωηρά μοτίβα όπως ργέ ή φλοράλ. Τα μοντέλα αυτή τη φορά κυμαίνονται μεταξύ δύο άκρων: ψηλόμεσα ή χαμηλόμεσα. Και όσο για τους συνδυασμούς, ελευθερώστε τη φαντασία σας: από φλατ σανδάλια, έως γόβες ή και άνετα clogs.

Παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα στυλ της σεζόν:

Le Kasha, farfetch.com
Tory Burch
By Malene Birger
H&M
Polo Ralph Lauren
Tory Burch, attica
&Other Stories
Ganni
Zara
Sandro, attica
Summersalt

Πηγή: marieclaire.gr