ΜΟΔΑ

Τέσσερις cult σκηνοθέτες πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Saint Laurent

Τέσσερις cult σκηνοθέτες πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Saint Laurent

David Cronenberg, Jim Jarmusch⁣, Abel Ferrara και Pedro Almodóvar ποζάρουν στο σημείο όπου η τέχνη του σινεμά συναντά τη μόδα

Director’s Cut είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στην κινηματογραφική ορολογία και αναφέρεται στην τελική εκδοχή μιας ταινίας που εγκρίθηκε από τον σκηνοθέτη, αναγνωρίζοντας ότι αυτός είναι που έχει τον τελευταίο λόγο. Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας καμπάνιας που δημιούργησε ο οίκος Saint Laurent για να παρουσιάσει την αντρική σειρά για την σεζόν Άνοιξη 2023. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν τέσσερις διεθνούς φήμης σκηνοθέτες που αφήνουν για λίγο τη θέση πίσω από την κάμερα και στέκονται απέναντι από το φακό του David Sims υπό την καθοδήγηση του Anthony Vaccarello, δημιουργικού διευθυντή του γαλλικού οίκου.

Οι David Cronenberg, Jim Jarmusch⁣, Abel Ferrara και Pedro Almodóvar ποζάρουν φορώντας κομμάτια από τη νέα συλλογή YSL σε ένα επιβλητικό ασπρόμαυρο σκηνικό.

Ο Pedro Almodóvar πλησιάζει την κάμερα με ένα μακρύ μαύρο παλτό από ψεύτικη γούνα, ο Jim Jarmusch με σταυροκούμπωτο σακάκι, ο Abel Ferrara με total black outfit όπως και ο David Cronenberg που όμως προσθέτει μια λευκή νότα χάρη στον γιακά του πουκαμίσου του.

Jim Jarmusch⁣

Pedro Almodóvar⁣

David Cronenberg

Abel Ferrara⁣