ΤΕΧΝΕΣ

Στη συλλογή Exclusive του MoMA, το ποδοσφαιράκι «RS4 Home x HEY»

Στη συλλογή Exclusive του MoMA, το ποδοσφαιράκι «RS4 Home x HEY»

Ο Rafael Rodríguez, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επιτραπέζιων παιχνιδιών RS Barcelona και η Verònica Fuerte, ιδρύτρια του Hey Studio ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν σε ειδική έκδοση το ποδοσφαιράκι της πρώτης· η επωνυμία της έκδοσης είναι «RS4 Home x HEY».

Με τη ζωηρή χρωματική παλέτα του που αιχμαλωτίζει αμέσως την προσοχή και φέρνοντας στον νου την ποπ-αρτ κουλτούρα, το σχέδιο γοήτευσε το MoMA Design Store και πλέον εντάχθηκε στη συλλογή Exclusive του μουσείου της Νέας Υόρκης.

Τώρα, «το RS4 Home συνοδεύεται από ένα μανιφέστο υπέρ της πραγματικής και αυθεντικής διασκέδασης» γράφει ο Rodríguez. «Είναι δήλωση πρόθεσης να ανακτήσουμε την καλή συνήθεια να παίζουμε παιχνίδια δραστηριοτήτων με την οικογένεια και τους φίλους. Να διατηρούμε την καλή συνήθεια του να παίζουμε. Να περιορίζουμε τον χρόνο μπροστά στην οθόνη. Να κλείνουμε την τηλεόραση, τη βιντεοκονσόλα και το κινητό, για να συνδεθούμε με τους ανθρώπους μας. Να βάλουμε κατά μέρος το άμεσο και το να κάνουμε “like”, προτιμώντας τις στιγμές που βιώνουμε. Να τιμάμε το ότι όλοι μαζί δεν έχουμε ανάγκη από δικαιολογίες και να αφήνουμε τον χρόνο να κυλάει χωρίς βιασύνη».

Στη συλλογή Exclusive του MoMA, το ποδοσφαιράκι «RS4 Home x HEY»