ΤΕΧΝΕΣ

Σάντρα Μπούλοκ: Λιτή, τσαλακωμένη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρουθ αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει εικοσαετή ποινή για φόνο, με στόχο να ξαναβρεί την μικρή αδελφή της με την οποία έχασε κάθε επαφή από τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή.

Η επιστροφή είναι δύσκολη, καθώς οι κάτοικοι της πόλης την αντιμετωπίζουν εχθρικά, αρνούμενοι επί της ουσίας να τη συγχωρήσουν. Λίγο πριν αποφυλακιστεί λαμβάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα, όπου μία φωνή ακούγεται να της λέει «θα πληρώσεις γι′ αυτό που έκανες».

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της δραματικής ταινίας «The Unforgivable», που βασίζεται στη βρετανική μίνι σειρά «Unforgiven», με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ και τους Βίνσεντ Ντ′ Ονόφριο, Τζον Μπέρνθαλ, Ρομπ Μόργκαν και Βαϊόλα Ντέιβις.

«Το έγκλημα που διέπραξε επηρέασε τη ζωή πολλών ανθρώπων και η αποφυλάκιση της φέρνει μίσος, θυμό, πικρία και θλίψη. Θέλει να βρει τον έναν άνθρωπο, τη μοναδική οικογένεια που είχε όταν μπήκε μέσα», είπε η Μπούλοκ, η οποία είναι και παραγωγός, στο EW, προσθέτοντας ότι η ταινία αφηγείται «μία μυστηριώδη δολοφονία μέσα από ένα πλέγμα σύνθετων χαρακτήρων».

Παρότι το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει ποιο ήταν το «βίαιο έγκλημα» της Ρουθ, η ίδια λέει σε κάποιο σημείο πως ό,τι κι αν έκανε έγινε σκόπιμα και δεν ήταν ατύχημα. Ενώ ο χαρακτήρας που υποδύεται η Βαϊόλα Ντέβις λέει ότι η Ρουθ «σκότωσε κάποιον εν ψυχρώ» και ο Ρομπ Μόργκαν την αποκαλεί «φονιά αστυνομικού».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γερμανίδα Νόρα Φίνγκσαϊντ, στην πρώτη αγγλόφωνη μεγάλου μήκους ταινία της και το σενάριο οι Πίτερ Κρεγκ («Τοp Gun: The Maverick», «The Batman», «Gladiator 2»), Kόρτνεϊ Μάιλς («Mindhunter») και Χίλαρι Σιτζ («Insomnia»).

«The Unforgivable» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 10 Δεκεμβρίου.