ΤΕΧΝΕΣ

Ρίτα Γουίλσον – Τομ Χανκς: «Γεια σας στην Ελλάδα»

Δεν έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί την Ελλάδα, ακόμα και στα Όσκαρ, η Ρίτα Γουίλσον, που πήγε στην τελετή μαζί με τον πρόσφατα πολιτογραφημένο Έλληνα σύζυγό της και υποψήφιο για Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, Τομ Χανκς.

«Γεια σας στην Ελλάδα», ήταν ο χαιρετισμός που απηύθυνε στην κάμερα καναλιού, την ώρα που το ζεύγος βρισκόταν στο κόκκινο χαλί.Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε ότι επόμενο βήμα της καριέρας της είναι οι συναυλίες της στη Νότια Κορέα, στο πλαίσιο της προώθησης του τέταρτου άλμπουμ της, για το οποίο είχε εμφανιστεί το περσινό καλοκαίρι και στη σκηνή του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Ο Χανκς -υποψήφιος για την ταινία «Α beautiful day in the neighborhood», εμφανίστηκε ιδιαίτερα κεφάτος προκαλώντας σε διαγωνισμό κάμψεων έναν… στρατιωτικό στο κόκκινο χαλί, αλλά και ευγνώμων για την υποψηφιότητά του στην ίδια κατηγορία με άλλους ηθοποιούς-«θεούς», όπως τους αποκάλεσε.

«Είναι μία υπέροχη βραδιά για την οικογένεια. Νομίζω ότι το σημαντικό που πρέπει να πω είναι ότι αυτή είναι μία πολύ υπέροχη προσωπική στιγμή, το να βρίσκομαι εδώ, μπροστά σε ένα κοινό επτά δισεκατομμύρια τηλεθεατών», ενώ συνέχισε με το γνωστό του χιούμορ, λέγοντας πως όποιοι χάνουν στα Όσκαρ περνούν υπέροχα στο δωμάτιο θεραπείας που τους έχουν ετοιμάσει στα παρασκήνια.

Το καταπληκτικό πάντως, βλέποντας κανείς ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ να μιλά μπροστά στις κάμερες, είναι με τι θαυμασμό εξακολουθεί να κοιτά η Ρίτα Γουίλσον τον άντρα της και πώς ακόμα ξεκαρδίζεται με τα αστεία του, έπειτα από 32 χρόνια γάμου και 34 χρόνια σχέσης.  

Νωρίτερα, η Ρίτα Γουίλσον είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφία από το πάρτι μετά τη βράβευση του Τομ Χανκς για την ταινία «Φιλαδέλφεια», το 1993. Στο τραπέζι τους βρίσκονται ο Μπρους Σπρίνγκστιν με τη σύζυγό του και ο Έλτον Τζον.