ΖΩΗ

Πρόγραμμα άσκησης ανάλογα με τα κιλά, το ύψος και τις προτιμήσεις σου

Το πιο εύχρηστο και αποτελεσματικό fitness website εκεί έξω είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην αρχίσεις τη γυμναστική στο σπίτι.

Το ότι η γυμναστική έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στη σωματική, αλλά και στη ψυχική υγεία, είναι γνωστό. Ωστόσο, όσο οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο πρέπει να βρούμε εναλλακτικές για να διατηρήσουμε την φόρμα μας. Από κοιλιακούς και πιλάτες μέχρι αερόβια και γιόγκα, υπάρχουν πάρα πολλά κανάλια και εφαρμογές που είναι ιδανικά για την περίοδο που βρισκόμαστε στο σπίτι.

Με την τεχνολογία να μας έχει εξοπλίσει με αρκετά εφόδια για το συγκεκριμένο σκοπό και ανάμεσα σε αυτά τις εφαρμογές για γυμναστική στο σπίτι, εμείς έχουμε ξεχωρίσει ένα σπάνιο διαμαντάκι.

Το fitnessblender.com είναι το πιο εύχρηστο και αποτελεσματικό fitness website εκεί έξω και μάλιστα είναι δωρεάν. Αρκεί να βάλεις τον χρόνο που θέλεις να κάνεις γυμναστική, το φύλο, τα κιλά, το ύψος σου, τις θερμίδες που θες να κάψεις και το είδος γυμναστικής που θέλεις να κάνεις, και η πλατφόρμα σου βγάζει μια σειρά από δωρεάν videos για γυμναστική στο σπίτι, όπου σου δείχνει την κάθε άσκηση βήμα- βήμα. Ιδανικό για τους αναποφάσιστους αλλά και για όσους έχουν χαθεί ανάμεσα στην πληθώρα των προγραμμάτων άσκησης. Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία να μην αρχίσεις τη γυμναστική στο σπίτι.

Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο από την τεράστια συλλογή: