ΜΟΔΑ

Πράσινο παλτό: H ξεχωριστή επιλογή

Στο χρώμα της ασφάλειας και της αρμονίας, ανανεώνει ακόμη και το πιο απλό σύνολο.

Η ανάγκη για ελεύθερη έκφραση μέσα από τις στιλιστικές μας επιλογές τίθεται στο επίκεντρο της νέας πραγματικότητας και μας καλεί να βγάλουμε προς τα έξω την πιο διασκεδαστική και πολύχρωμη πλευρά μας. Στο ίδιο πνεύμα βρίσκονται και οι σχεδιαστές, που γέμισαν τις πασαρέλες της σεζόν με όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Ένα από τα χρώματα που κατάφερε ωστόσο να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί σε μία από τις πιο hot επιλογές του φετινού χειμώνα είναι το πράσινο. Το είδαμε να παρελαύνει στα τελευταία show του Daniel Lee για τον Bottega Veneta καθώς και στις συλλογές των Ulla Johnson, Hermes και David Koma.

Το κομμάτι που γίνεται πρωταγωνιστής των πιο ιδιαίτερων χειμερινών εμφανίσεων είναι το πράσινο παλτό. Συνδυάζεται ιδανικά με γεωμετρικά σχέδια, όπως είδαμε στο φθινοπωρινό ντεφιλέ της Prada, και χρώματα όπως το εκρού, το μπλε Majorelle, το κίτρινο και το πορτοκαλί, συνθέτωντας την χρωματική παλέτα του αρχιτεκτονικού και καλλιτεχνικού κινήματος Bauhaus, που έλαμψε στη Γερμανία των αρχών του 20ου αιώνα.

Προτείνουμε να επιλέξετε μία oversized σιλουέτα, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές δοκιμάστε να το συνδυάσετε με «χαλαρό» τζιν, ζιβάγκο σε γήινες αποχρώσεις και κοσμήματα σε χρυσούς τόνους, που θα αναδείξουν τη σοφιστικέ φύση του και θα αναβαθμίσουν τις καθημερινές σας χριστουγεννιάτικες βόλτες.

Παρακάτω ακολουθούν οι επιλογές που ξεχωρίσαμε:

 

Ζιβάγκο, BSB
Ζιβάγκο, Escada
Πουκάμισο, Marks & Spencer
Φόρεμα, Ted Baker
Παντελόνι, Marella
Τζιν παντελόνι, Marella
Δερμάτινη τσάντα, Marella
Τσάντα, Karl Lagerfeld
Σκουλαρίκια, Marks & Spencer
Σκουλαρίκια, Edblad, LOLA
Mule, ZARA
Αθλητικό Dsquared2, Eponymo E More
Δερμάτινο μποτάκι, Tamaris

Πηγή: marieclaire.gr