Uncategorized

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η τρελή πρόταση που απέρριψε ο Πρίγιοβιτς!

Αρκετές προτάσεις έχουν έρθει αυτό το διάστημα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά η απάντηση που δίνουν οι «ασπρόμαυροι» είναι πάντα η ίδια.

«Δεν πωλείται», λένε με ένα στόμα μια φωνή στην Τούμπα σε κάθε κρούση που γίνεται για τον Σέρβο για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Είναι ξεκάθαρη η στάση του «δικέφαλου» για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας που αποτελεί το πιο βαρύ χαρτί της επίθεσης στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πρίγιοβιτς με 35 γκολ το 2018 είναι στο τοπ 5 των σκόρερ στην Ευρώπη και στον ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να μπουν σε καμία διαδικασία συζήτησης για την παραχώρησή του τον Ιανουάριο.

Και ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε δεν ψήνεται να αποχωρήσει. Απέρριψε μάλιστα πρόταση από την Κίνα και συγκεκριμένα της Γκουανγκζού Εβεργκράντε που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ 10.000.000 ευρώ που είναι και το ύψος της ρήτρας και αποδοχές μεγαλύτερες από 4.500.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο διάρκειας 4.5 χρόνων.

Θεωρείται δεδομένο πως τόσο οι Κινέζοι όσο και η Αλ Ιτιχάντ που φημολογείται ότι θέλει και τον Δημήτρη Πέλκα θα επανέλθουν με βελτιωμένες προσφορές.

Πηγή: onsports.gr