ΣΠΟΡ

Ο Μούντι πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μούντι πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη μια προσωπική διάκριση αποκόμισε ο Στέφαν Μούντι, καθώς, μετά την ανάδειξή του σε μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, απέσπασε και το βραβείο για τον πιο θεαματικό παίκτη της παρελθούσας σεζόν στην Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Ρέθυμνο τη σεζόν 2018-19, εντάχθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο δυναμικό της Λάρισας και βοήθησε τους Θεσσαλούς να φτάσουν στους «μικρούς τελικούς» και στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Μούντι πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες για τον πιο θεαματικό παίκτη και… διαδέχθηκε τον (σ.σ. περυσινό νικητή) Μάριο Χεζόνια του Παναθηναϊκού, ενώ άφησε στην δεύτερη θέση τον Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού. Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 13 ομάδων, ο 29χρονος Μούντι συγκέντρωσε 12 ψήφους (ποσοστό 46,15%), ενώ ο ΜακΚίσικ πήρε 3 ψήφους (11,5%). Ο Μούντι πήρε 21 ψήφους (ποσοστό 42,86%) στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ο ΜακΚίσικ 10 (20,41%), ενώ στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο Μούντι συγκέντρωσε το 23,02% των ψήφων και ο ΜακΚίσικ το 9,83%.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, όλους τους συμπαίκτες μου στην Λάρισα και τους πάντες στην διοίκηση που μας βοήθησαν στο φετινό… ταξίδι» δήλωσε ο Μούντι για το βραβείο του πιο θεαματικού παίκτη του πρωταθλήματος και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων της Basket League και όσες και όσους με ψήφισαν γι’ αυτό το βραβείο. Θυσίασα πολλά για να καταφέρω να πετύχω σπουδαία πράγματα την περασμένη σεζόν. Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να είμαι ο πιο θεαματικός παίκτης της περασμένης σεζόν και που μπόρεσα να φέρω κάτι ξεχωριστό στην πόλη της Λάρισας».