ΜΟΔΑ

Οι ωραιότερες βερμούδες της άνοιξης και του καλοκαιριού

Οι ωραιότερες βερμούδες της άνοιξης και του καλοκαιριού

Η βερμούδα είναι και φέτος στη μόδα προσδίδοντας στην άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023, άνεση και ελαφρότητα. Κάποιοι τα βλέπουν ως ένα είδος μετάβασης στα πιο κοντά σορτς που θα φορέσουμε αργότερα (πιθανόν στην παραλία). Και υπάρχουν και εκείνοι που ευχαρίστως θα προσπερνούσαν το επόμενο βήμα για να φορέσουν απευθείας μόνο αυτές για όλο το καλοκαίρι.

Με μήκος έως το γόνατο περίπου και με αυτή τη χαλαρή διάθεση που μας κάνει να νιώθουμε διακοπές ακόμα κι όταν στην πραγματικότητα δεν είμαστε, και φτιαγμένη από ελαφριά υφάσματα όπως λινό και βαμβάκι, είναι ιδανική για να μας προσφέρει την άνεση που μας αξίζει τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, ενώ έρχεται σε πολλά διαφορετικά στυλ έτοιμα να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο διαφορετικά γούστα.

Με λίγα λόγια είναι το τέλειο παντελόνι για να φοράμε από τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Τη λατρεύουμε τόσο στις πιο κομψές παραλλαγές της, ίσως σε συνδυασμό με ένα ωραίο συντονισμένο blazer για να έχουμε ένα φρέσκο και κομψό κοστούμι για το γραφείο και τις πιο κομψές περιστάσεις, όσο και στις πιο casual εκδόσεις της, όπως είναι η cargo ή η τζιν.

Εσείς πώς τις προτιμάτε; Παρακάτω τις πιο όμορφες βερμούδες για την άνοιξη το καλοκαίρι για να διαλέξετε.

Max Mara
Zara
United Colors of Benetton
Marella, attica
Massimo Dutti
Sandro, attica
Ralph Lauren Collection
Toteme
Uniqlo
Khaite

Πηγή: marieclaire.gr