ΜΟΔΑ

Οι τάσεις του 2022 στα νύχια

Το 2022 είναι εδώ και οι τάσεις που φέρνει μαζί του έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρον σε κάθε έναν από εμάς.

Είναι αλήθεια πως το 2021 ήταν η χρονιά που τo nail art και τα πρωτότυπα χρώματα και σχέδια άνθισαν, ωστόσο το 2022 προβλέπεται να είναι ακόμη πιο επικό. Ακραίος μαξιμαλισμός, 90’s μοτίβα και διακριτικά σχέδια αποτελούν μερικές κορυφαίες τάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε τη νέα χρονιά.

Ακραίος μαξιμαλισμός

Ίσως η κυρίαρχη τάση για το 2022. Σκεφτείτε αυτοκόλλητα, στρας, μεταλλικές λεπτομέρειες και τρισδιάστατα σχήματα μαζί. Το απόλυτο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της τάσης αυτής λέγεται “kawaii” και μπορείτε να το δοκιμάσετε με press-ons για πιο γρήγορο και εύκολο αποτέλεσμα.

Μινιμαλισμός και κομψότητα

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται ο μινιμαλισμός και η διακριτική κομψότητα που τον χαρακτηρίζει. Το ντελικάτο και περίτεχνο nail art θα ζητηθεί και θα συζητηθεί από όλους όσοι αποφεύγουν τη φασαρία των μάξιμαλ νυχιών και προτιμούν πιο εύκολες και γρήγορες λύσεις. Μικρές πινελιές ζωγραφισμένες στο χέρι και τοποθετημένες σε διάσπαρτα μέρη του νυχιού, θα κάνουν το μανικιούρ σας να μοιάζει ξεχωριστό και φρέσκο. Δοκιμάστε το και είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

90’s μοτίβα

Γυαλιστερά lip gloss, παστέλ αποχρώσεις και fancy κλάμερ μαλλιών – οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 επέστρεψαν και πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς χωρίς αμφιβολία και τα nail art με 90’s αίσθηση δεν αποτελούν εξαίρεση.

Πηγή: marieclaire.gr