Uncategorized / ΜΟΔΑ

Οι πιο ανατρεπτικές midi skirts για να φορέσετε τη φετινή σεζόν

Ξεκινήστε την έρευνα από τώρα για να είστε έτοιμες στην πρώτη σας εμφάνιση

Από την προηγούμενη σεζόν έχουμε παρατηρήσει μία πολύ έντονη παρουσία των midi skirts. Πολλά κορίτσια του street style τις επέλεγαν σε έντονες αποχρώσεις, αλλά και μοτίβα για να προσθέσουν παραπάνω στιλ αλλά και φως στις εμφανίσεις τους από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η μεγάλη αυτή δημοφιλία τους συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών που διανύουμε, προσαρμοσμένες πάντοτε στην εποχή αλλά και στις τάσεις αυτής. Είναι γεγονός ότι αποτελούν ιδανική λύση για τις ημέρες που αναζητάμε εύκολους τρόπους για να ανανεώσουμε και να αναβαθμίσουμε το στιλ μας. Ταιριάζουν φανταστικά με τις knee high boots, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη σιλουέτα.

Πέρα όμως από τα κλασικά σχέδια που μπορεί κάθε γυναίκα να έχει ήδη στη ντουλάπα της, υπάρχουν εκείνα, τα λίγο πιο εκκεντρικά, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε υφάσματα και σχέδια, που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να απογειώσουν την εικόνα σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα iconic skirt designs που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε και να γίνετε μία πραγματική fashionista!

Fringe

midi-skirt-5.jpg
Image source: @venswifestyle

Ήδη από την καλοκαιρινή περίοδο τα κρόσσια έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των ειδικών όσο και των fashion lovers. Η παρουσία τους συνεχίστηκε και τους επόμενους μήνες, ενώ οι σχεδιαστές είχαν παρουσιάσει statement looks κατά την διάρκεια των επιδείξεων τους για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας, βασισμένα σ’ αυτό το microtrend. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα microtrend γίνεται μέσα σε πολύ μικρό διάστημα trend, πλέον το συναντάμε παντού. Ένα λοιπόν από τα πιο ανατρεπτικά σχέδια στις midi skirts που λατρεύουν οι fashionistas είναι αυτές με τα κρόσσια. Επιλέξτε την σε μία ουδέτερη χειμωνιάτικη απόχρωση όπως το γκρι ή το μαύρο και απογειώστε την με έντονα χρώματα στο πουλόβερ σας.

Check

midi-skirt-3.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα μοτίβα έχουν κερδίσει μία ξεχωριστή «θέση» τόσο στην καρδιά μας όσο και στη συλλογή μας. Είναι γεγονός ότι το καρό ταιριάζει υπέροχα στους πιο κρύους μήνες του έτους. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με διακριτικό τρόπο και χωρίς να κάνετε υπερβολές, μπορείτε να επενδύσετε σε μία checked midi skirt. Κατάλληλη να τη συνδυάσετε με μονοχρωμίες αλλά και με τα υπόλοιπα μοτίβα, ώστε να δημιουργήσετε το απόλυτο print on print. Διατηρήστε «ήρεμες» ή παστέλ αποχρώσεις για να είναι το αποτέλεσμα σας πιο «φυσικό».

Knit

3d9cf11286a45a6c2729eb60889c502f.jpg
Image source: @whowhatwear

Το πλεκτό είναι το απόλυτο ύφασμα για τη χειμερινή περίοδο κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Συνδυάζει με άριστο τρόπο την άνεση, τη ζεστασιά και το στιλ. Ίσως να μην επιλέγουμε συχνά μία knit skirt αλλά ήρθε η στιγμή να της δώσουμε μία ευκαιρία και να είστε σίγουρες ότι θα τη λατρέψετε. Μπορείτε να την επιλέξετε σαν co-ord που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν αλλά και μόνη της, ταιριάζοντας την με το αγαπημένο σας πουκάμισο. Ιδανική για εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Leather

midi-skirt-6.jpg
Image source: @elle

Μία από τις πιο εύκολες και ασφαλείς λύσεις είναι η δερμάτινη εκδοχή τους. Η δυναμική τους είναι πλέον πολύ γνωστή οπότε δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Ξεφύγετε από τις κλασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο και το μπορντό και «παίξτε» με τα χρώματα. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα total leather σύνολο, συνδυάζοντας ένα πουκάμισο μαζί με τη φούστα κι ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες.

Sequins

midi-skirt-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Η γιορτινή περίοδος έχει σχεδόν φτάσει κι εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι «περνάει» από το χέρι μας για να την αισθανθούμε. Αν και οι παγιέτες είναι υπέροχες όλο το χρόνο κι αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια, τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη στιγμή για όλες τις γυναίκες που διστάζουν να το τολμήσουν. Βρείτε τους τόνους και τις αποχρώσεις που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν και επενδύστε σε μία φούστα τέτοιου στιλ. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με πιο απλά κομμάτια όπως αθλητικά ή chunky sole boots για να την μετατρέψετε σε πιο απλή και καθημερινή.

Πηγή: glow.gr