ΜΟΔΑ

Μποτάκια και μίνι φόρεμα

Το street style αναδεικνύει τον casual συνδυασμό για τους επόμενους μήνες.

Μια μια πιο καλή ματιά στους «κανόνες» του street style είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως όσον αφορά τα μποτάκια υπάρχουν δύο σχολές. Η πρώτη είναι αυτή που δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί πως φοριούνται στους 40 βαθμούς, και η δεύτερη είναι αυτή που δεν τα παρατάει και συνεχίζει να συνδυάζει τα καλοκαιρινά look με στιλάτα combat boots όλο τον χρόνο.

Η Irina Shayk για παράδειγμα ανήκει σίγουρα στη δεύτερη. Το γνωστό μοντέλο έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν χρειάζεται να έρθουν τα πρώτα κρύα για φορέσει τα αγαπημένα της αρβυλάκια, και έτσι τα βλέπουμε συχνά στις street style εμφανίσεις της στη Νέα Υόρκη, με μίνι φούστες και φορέματα. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, μια πραγματική λάτρης του συγκεκριμένου trend θα βρει τρόπους να συνδυάσει τα μποτάκια της με τα πάντα.

Για το καλοκαίρι, η πιο ωραία ιδέα είναι τα μίνι φορέματα κάθε είδους, από slip, μέχρι πιο grande αλλά και casual, για εμφανίσεις που εξυπηρετούν day-to-night. Όσον αφορά τα αξεσουάρ δεν χρειάζεται να υπερβάλετε, με μια shoulder bag, αλλά και με ένα κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, έχετε το τέλειο look για σχεδόν κάθε περίσταση.

Και μιας και το φθινόπωρο δεν αργεί να έρθει, αρβυλάκια, μίνι φόρεμα και ένα ελαφρύ leather jacket γίνονται το τέλειο combo για στιλάτες εμφανίσεις με εγγυημένο αποτέλεσμα.











Πηγή: vogue.gr