ΜΟΔΑ

Κρέμες χεριών που μυρίζουν σαν να έχετε ψεκαστεί με πολυτελές άρωμα

Κρέμες χεριών που μυρίζουν σαν να έχετε ψεκαστεί με πολυτελές άρωμα

Συχνά, το δέρμα του προσώπου τείνει να είναι το πιο ευαίσθητο, γεγονός που καθιστά την επιλογή προϊόντων χωρίς άρωμα, απαραίτητη -για να αποφύγετε ερεθισμούς ή εξάρσεις -, δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο για τα χέρια μας.

Όταν πρόκειται για αρωματικές λοσιόν χεριών, τα πράγματα αλλάζουν. Οι αρωματικές κρέμες χεριών έχουν πολύ μικρότερο κίνδυνο να ερεθίσουν το δέρμα όταν εφαρμόζονται στα χέρια, ενώ η μυρωδιά του αρώματος μπορεί να δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση, ανάλογη με αυτή που νιώθουμε όταν ψεκάζουμε άρωμα.

Επιπλέον, στις μέρες μας, με τη χρήση αντισηπτικού να είναι απαραίτητη, πολλές φορές μέσα στο 24ωρο, η εφαρμογή της κρέμας χεριών είναι πλέον ένα απαραίτητο, πολυτελές, τελετουργικό αυτοφροντίδας.

Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθείτε να θέλετε όλη τη θρεπτική ενυδάτωση μιας ενυδατικής κρέμας όταν επιλέγετε μία πλούσια αρωματικά, κρέμα χεριών.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες αρωματικές λοσιόν χεριών που περιλαμβάνουν συστατικά που αγαπούν το δέρμα, προστατεύουν και θεραπεύουν τα ξηρά, σκασμένα χέρια -χωρίς να αφήνουν καθόλου λιπαρότητα.

Πολλές από τις πιο αγαπημένες μάρκες αρωμάτων, όπως οι Byredo, Diptyque και Kilian Paris έχουν δημιουργήσει κρέμες χεριών με τις εμβληματικές τους μυρωδιές, οπότε μπορείτε ακόμη και να εντοπίσετε το αγαπημένο σας άρωμα στο παρακάτω κολάζ.

Συνεχίστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις καλύτερες, πιο πολυτελείς αρωματικές λοσιόν χεριών που θα θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας.

Κρέμες χεριών που μυρίζουν σαν να έχετε ψεκαστεί με πολυτελές άρωμα
Jo Malone, Diptyque, Kilian, Byredo, Acqua di Parma, Fresh Line, Apivita, Molton Brown

Πηγή: bovary.gr