ΣΠΟΡ

Καρίμ Μπενζεμά: Έγραψε ιστορία (BINTEO)

Καρίμ Μπενζεμά: Έγραψε ιστορία (BINTEO)

Με μία λέξη: Καταπληκτικός. Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε πάρτι απέναντι στην άμυνα της Παρί, πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την Ρεάλ σε μία τεράστια ανατροπή που έφερε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

O Γάλλος επιθετικός παράλληλα έγραψε ιστορία με την φανέλα των Μαδριλένων.

Με τα τρία γκολ το βράδυ της Τετάρτης 10/3 έφτασε τα 309 και προσπέρασε τον θρυλικό Αλφρέντο ντι Στέφανο στη τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερς του συλλόγου.

Ο διεθνής Γάλλος στράικερ βάζει πλώρη για την δεύτερη θέση, εκεί όπου τον… περιμένει ο Ραούλ με 323 και με τον ρυθμό που σκοράρει φέτος αναμένεται να τον ξεπεράσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η κορυφή, πάντως, παραμένει… άπιαστη και ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 451.

Ο… εχθρός Ντάνι Άλβες του έβγαλε το καπέλο

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε στην αξία του Μπενζεμά αλλά σίγουρα η τοποθέτηση του Ντάνι Άλβες έχει ιδιαίτερη αξία. Δεν συμβαίνει καθημερινά, ένας ποδοσφαιριστής-σύμβολο της Μπαρτσελόνα να αποθεώνει έναν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν με νοιάζει που είναι από τη Μαδρίτη, τι παίκτης, τι παίκτης ο Μπενζεμά! Λατρεύω αυτό το παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: naftemporiki.gr